Google Pixel Buds zaujmou malými rozměry a dosahem 100 metrů

9
Google Pixel Buds zaujmou malými rozměry a dosahem 100 metrů
Fotografie: Google
  • Ve volném prostoru má dosah činit 100 metrů, v domech přes tři místnosti
  • Na jedno nabití zvládnou 5 hodin poslechu, celá krabička pak zajistí 24 hodin přehrávání
  • K dispozici budou na jaře za zhruba pět tisíc korun

Kompletně bezdrátová sluchátka jsou nezbytným kusem příslušenství, jež letos musí dodat prakticky každý velký hráč, který to s mobilními telefony a jejich příslušenství myslí vážně. Jako poslední představil svůj výrobek Microsoft a samozřejmě ani Google nemůže zůstat pozadu.

Jeho hlavní zbraní, kromě vytříbeného designu a zvukových vlastností, bude samozřejmě využití Google Asistenta a jeho zapojení do celého ekosystému Googlu. Můžete tak využít výhod hlasové aktivace, kterou bude následovat žádost o poslání zprávy, navigaci na bod zájmu nebo překlad cizího jazyka.

Google Pixel Buds

Výrazně byl prodloužen i dosah sluchátek. V domech slibuje Google dosah „přes tři místnosti“, na volném prostranství zase délku hřiště na americký fotbal, což je něco přes sto metrů. To vypadá na nasazení Bluetooth 5.0, takže nejspíše bude potřeba i patřičně vybavený telefon.

Co se výdrže týče, Google slibuje 5 hodin nepřetržitého přehrávání na jedno nabití sluchátek. Výdrž celé krabičky, která se nabíjí bezdrátově, je pak 24 hodin.

Google Pixel Buds

Dalším slibem jsou malé rozměry, pohodlí i při dlouhém nošení a vysoká kvalita zvuku. Ten se bude upravovat v závislosti na vašem okolí, respektive hladině hluku v něm, takže vám odpadne neustálé nastavování hlasitosti.

To vše bude komerčně dostupné na jaře příštího roku za cenu 179 dolarů, což by po započtení české daně znamenalo něco málo přes pět tisíc korun.

Diskuze ke článku
Joe Black
Joe Black
Vysoká kvalita zvuku a Google --- no nevím, do teď to byl přesně opak, že by to konečně pořešili v této generaci?
B3TA
Tahle v uchu vypájí fakt pěkně.
Lukáš
To vypadá dobře, lépe jako ty vajgly od Applu. A na beton budou hrát i lépe, což hraje ale většina, takže sem s nimi

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze