Pixely 7 unikají v plné parádě. Google je představí už ve čtvrtek

2× aktualizováno
Pixely 7 unikají v plné parádě. Google je představí už ve čtvrtek
Fotografie: Google
  • Chystané modely bude Google nabízet ve třech barevných variantách
  • Oficiální představení Pixelů 7 proběhne 6. října

Aktualizováno 3. 10. 2022

Google již tento čtvrtek oficiálně představí nové Pixely 7, konkrétně modely Pixel 7 a Pixel 7 Pro. Čekání si lze ukrátit již kvalitními rendery, které tentokrát zveřejnil Evan Blass.

Google Pixel 7 a Pixel 7 Pro

Aktualizováno 28. 9. 2022

Google pokračuje v lákání na nové Pixely 7 a po japonských reklamách se zaměřil na globální trhy, kdy zveřejnil nové video. V něm novinky prezentuje ze všech strany a ve všech třech barevných kombinacích. Nadále platí, že premiéra proběhne již příští týden, konkrétně 6. října.

Původní informace ze 13. 9. 2022

V současné době má Google v nabídce trojici modelů řady Pixel 6, avšak již brzy dojde k obměně. Nové Pixely 7 Google potvrdil již před několika týdny a poměrně nedávno došlo též k potvrzení toho, že k oficiální premiéře dojde 6. října. V tuto chvíli tedy již za necelý měsíc.

Půdu pro novinky si Google již pilně připravuje, v tuto chvíli především na japonském trhu. Zde se rozhodl rozjet kampaň spjatou se slanými brambůrky, prostřednictvím kterých odhaluje barevné varianty. Dočkat bychom se měli černé, bílé, šedé a nakonec specifického citronového odstínu.


Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
ne diky. 5G funkcni jen na povel a jen nekde, tenhle nesmysl proste nechapu. Misto toho by meli jit po vzoru Apple,Samsung na kterych uz snad roky funguje vse snad v kazde siti / Samsung v O2 neresim, kdyz s jednim "EU" FW muze byt funkcni VoLTE a VoWifi u TM a VDF, tak proc ne u O2... /
Jan Kasik
Jan Kasik
Naposledy upraveno: 4. 10. 2022 05:08
Mám Pixel 6 a bez toho co uvádíte se celkem snadno obejdu
Lukas Klima
Lukas Klima
Škoda, že se u nás nedají oficiálně sehant. Zbytečné se jim potom vůbec více věnovat.
Deny Roky
Deny Roky
To neni taky telefon pro boží hovádka jakobhste vy.Buzeranti

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze