Google by mohl ukázat vlastní duo chytrých hodinek zkraje roku 2017

1

Segment chytrých hodinek by mohly doplnit modely přímo s logem Googlu, a to již za několik málo měsíců. Hned dvou modelů bychom se měli dočkat společně s finálním příchodem systému Android Wear 2.0.

Google logo 2015

V současné chvíli se může zdát, že segment chytrých hodinek s Androidem poněkud stagnuje. Výrobci se do nových modelů nehrnou a možná je popožene samotný Google. Ten by si totiž měl nechat vyrobit hned dva modely, které ponesou na svém těle jeho logo. Výrobce v tuto chvíli znám není, avšak možná podoba hodinek již ano. V obou případech by měl být nasazen oblíbený kruhový vzhled a minimalistický design. Známý únikář Evan Blass nyní zveřejnil, že k premiéře hodinek by mělo dojít během prvního čtvrtletí roku 2017.

Přibližně ve stejnou dobu by se měl do finální fáze dostat také operační systém Android Wear 2.0, o čemž jsme vás nedávno informovali. Podpořit novou verzi systému i hardwarem by tak dávalo jasný smysl. Spekuluje se rovněž o výbavě připravovaných hodinek a zmiňuje se přítomnost čipu GPS, senzoru tepové frekvence či podpoře sítí LTE.

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
ANO
Gugl si dost zahrava ... asi zapomneli, jaka kritika se snesla na microsoft s etalonovym surfacem a lumiema od vyrobcu HW ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze