Gmail pro Android projde aktualizací: co bude nového?

19

E-mailový klient Gmail od Googlu se dočká aktualizace, která má usnadnit práci s více účty. Vylepšeno má být také vyhledávání nebo práce s přílohami.

Google se v nejnovější aktualizaci zaměřuje především na uživatele, kteří pracují s více účty v aplikaci Gmail. Doposud bylo nutné mezi účty přepínat a následně případně odpovídat na nové zprávy. Nově přibude v levém výsuvném menu položka „All Inboxes“, kde najdete pohromadě veškerou poštu napříč všemi svými účty. Potěší, že nebude nutné sledovat, do jaké schránky e-mail dorazil. Vaše případná odpověď totiž bude vždy odeslána z totožné adresy, na kterou byla zpráva doručena.

Nově se dočkají konverzačního náhledu také přidané účty Yahoo, Outlook.com a další v rámci protokolu IMAP/POP. Vylepšeno bude také vyhledávání, které by mělo inteligentněji napovídat slova i slovní spojení, o kterých si aplikace bude myslet, že chcete hledat. V případě příloh potěší větší náhledy, či možnost uložit přílohu na Disk pouze jedním kliknutím. Google samozřejmě dle svých slov zapracoval na stabilitě i nových animacích. Nová aktualizace se bude šířit v průběhu následujících několika dní.

Stáhnout Gmail

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gmailblog.blogspot.cz

Diskuze ke článku
Lukas
možnost NESLUČOVÁNÍ mailů do konverzací se asi bohužel nikdy nedočkáme. Zajímavé... i když je to věc, na kterou čeká 100% uživatelů této aplikace, které znám :(
Josef H.
"Doposud bylo nutné mezi účty přepínat a následně případně odpovídat na nové zprávy."
Ne, to nutne nebylo. Muzete, tak jako ja, si dva ucty spojit. To se da udelat v nastaveni na gmail.com pod svym hlavnim uctem. Pak budete dostavat maily, ktere vam chodi na kteroukoliv z tech dvou adres a kdyz odpovidate, vzdy mate moznost jednim klikem zvolit, pod jakou adresou chcete email odeslat.
GT
Davat googlu este viac svojich osobnych udajov, dalsie maily....?
To urcite, musel by som byt cvok!
.
Vsetky ucty spravujem postovym klientom, ktory som si nastavil presne tak, ako potrebujem a nemam problem.

Nightmare
Naco to stale aktualizuju nechapem!a ne len ze Gmail ale aj ostatne veci...potom to ani poriadne nejde a pada aplikacia...radsej raz za isty cas a ne pomaly kazdy mesiac

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze