Galaxy S5 se prodává lépe než předchůdce, naznačují čísla

47

Ačkoliv to může znít neuvěřitelně, Samsung zřejmě opět překoná sám sebe. První náznaky totiž hovoří o tom, že počáteční prodeje nového modelu Galaxy S5 jsou lepší, než v případě loňského Galaxy S4.

Samsung Galaxy S5 se začal v pátek prodávat ve 125 zemích světa a to včetně České republiky. Velmi očekávaný model na sebe strhl vlnu zájmu a v podstatě nás ani nepřekvapuje, že Samsung opět útočí na rekordní prodeje. Podle informací serveru Zdnet.co.kr se Galaxy S5 v prvních dnech prodeje prodávala v průměru 1,3krát lépe než předchůdce Galaxy S4. Ve Velké Británii to bylo dokonce prý 2krát lépe.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S5 – Popáté a nejlépe

Samsung Galaxy S5

Konkrétnější čísla přicházejí z Paříže, kde se v jednom z obchodů během první hodiny prodalo 200 kusů Galaxy S5. Během prvního dne pak nejmenovaný obchod prodal 800 kusů nové vlajkové lodi Samsungu. Prozatím se však nejedná o potvrzená čísla a ani sám Samsung nic nepotvrdil. Vodítkem by mohlo být překonání hranice 10 miliónů prodaných kusů.

Loňskému Galaxy S4 trvalo pokořit tuto metu měsíc. Galaxy S III to stihl za 50 dní, Galaxy S II za 5 měsíců a první Galaxy S za 7 měsíců. Jsme zvědaví, kdy tento milník překoná aktuální top model jihokorejského výrobce.

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
sh
Lidi to proste kupuji jenom protoze je to S5 ne proto jak to vypada nebo co to umi.
blue.sun
Opet se bavim, jak nestastne Sony stadecko beci a pomlouva. Jo, smirte se s tim, ze se to Samsungu zkratka opet povedlo a vase svata valka na tom nic nezmeni... Dalo se to cekat, ze prodeje S5 budou zase lepsi.
Michal
To ten isty mobil len s inym menom stale dakto kupuje ? :D
Lukes
Nezlobte se na me, ale fakt ty lidi (ovce) nechapu, ze stale a stale ,,zerou" Samsungu tu jejich pisnicku. Tolik nedodelku vcetne mizerne kvality zpracovani a lide jsou slepi. Fakt to nechapu. Samsung je novy diktator. Jsem vsak rad, ze do jeho rodiny nepatrim. Drive ano, dnes po otevreni oci jiz nikdy!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze