Funkce Apple Watch můžete mít na iPhonu už dnes. Má to ale háček

1

I když si na Apple Watch musíme ještě nějakou dobu počkat, už nyní jsou někteří uneseni ze způsobu jejich ovládání, který byl naznačen při jejich představení. Někteří vývojáři se to tak snaží napodobit na samotném iPhonu, ale bez jailbreaku si to nevyzkoušíte.

Tweak se jmenuje WatchSpring. Ten nejdříve vznikl jako samostatná aplikace, která měla simulovat prostředí hodinek na iPhonu. Vzhledem k omezením systému jej však není možné použít jako náhradu domovské obrazovky.

WatchSpring
Klasická mřížka už je zřejmě out...

To se však změní v případě, že jste svoje iOS 8 zařízení podrobili jailbreaku. Namísto klasického rozložení si tak můžete vyzkoušet jaké je to pracovat s plovoucí mřížkou, kde navíc můžete zoomovat a zobrazit tak více zástupců než obvykle.

Spíše než praktické využití je to spíše zajímavost, která má zkrátit čekání na opravdové hodinky. Tweak je stále v beta verzi, jeho uživatelé si stěžují zejména na nekompatibilitu s ostatními tweaky.

Zdroje: 9to5mac.com, bitbucket.org

Diskuze ke článku
Sam
Nepřehledné je to na hodinkách, ještě víc asi na iphonu, jako ukázka dobrý, ale to aby měl iphone ještě kolečko na boku. Sranda je hlavně, jak rychle se objevil JB na iOS, mnohdy se čekalo pěknou dobu a najednou šup a číňani jsou tady i s JB :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze