Fotomrvítko Instagram už má na Androidu 50 milionů stažení

2

Populární "fotomrvítko" dosáhlo velice zajímavého milníku. V obchodu s aplikacemi Google Play totiž Instagram překročil hranici 50 milionů stažení. Desítky milionů uživatelů Androidu se tak již rozhodlo sdílet s okolím své fotografie obohacené o nejrůznější efekty a přidat se tak k předchozím uživatelům stejné sítě na systému iOS, pro který byl Instagram uveden nejdříve. jste jedním z nich?

Na adresu Instagramu se můžete dozvědět mnoho více či méně zajímavých názorů. Většinou se však rozdělí do dvou táborů. Na ty, kterým se Instagram líbí a efekty milují a na ty, kteří považují používání Instagramu kvůli "mrvení" fotografií téměř za zločin.

Náhled aplikace Instagram na Androidu

Ať už patříte do jednoho nebo druhého tábora uživatelů, je velmi pravděpodobné, že jste si Instagram alespoň jednou stáhli a vyzkoušeli. Jste tak jedním z uživatelů, kteří se zasloužili o dosažení velmi významného milníku. Instagram, který byl na Google Play uveřejněn teprve před pár měsíci, zaznamenal již celkem 50 milionů stažení! Takové ohromné číslo má na svém kontě nejpopulárnější "fotomrvítko" na mobilní platformě Android. A co vy - máte rádi Instagram a používáte jej? Jaký na něj máte názor?

Zdroje: phonearena.com play.google.com

Diskuze ke článku
Arnold
Je to shit, ale obyčejným lidem to asi stačí...
Zdeněk
výborná aplikace na propagaci vlastní tvorby. důkazem je i spousta profi fotografů, kteří se i pomocí Instagramu zviditelní.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze