Fotky od Googlu využívá více než 100 miliónů uživatelů měsíčně

Není to tak dávno, co se aplikace Fotky od Googlu osamostatnily od Google+ a přináší to své ovoce. Google totiž prozradil, že Fotky využívá celosvětově více než 100 miliónů uživatelů měsíčně, což je hezké číslo. Aplikace je dostupná pro iOS a Android, samozřejmě existuje i její webová verze.

Fotky od Googlu existují delší dobu v rámci sítě Google+, až teprve před 5 měsíci je Google zcela osamostatnil a dle aktuálních informací to vypadá, že udělal velmi dobře. Aktuálně totiž využívá služeb Fotek od Googlu více než 100 miliónů aktivních uživatelů měsíčně. Nejedná se tedy o celkový počet, ale o počet aktivních uživatelů, kteří aplikaci opravdu využívají.

Google Photos

Aplikace Fotky od Googlu je dostupná jak pro uživatele operačního systému Android, tak také pro operační systém iOS. Existuje samozřejmě také webová aplikace, kde můžete fotky upravovat, sdílet, stahovat a zálohovat.

Mezi nejfotografovanější místa patří města, jako je Paříž, New York a Barcelona, mezi domácími mazlíčky vévodí psi. Co se týče uživatelských koláží, těch už bylo vyrobeno více než 15 miliónů kusů.

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gsmarena.com, googleblog.blogspot.in

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze