Firmy Samsung a Bang & Olufsen spojily své síly

15

Korejský Samsung spojil své síly se známou designérskou firmou Bang&Olufsen při vývoji nového mobilního telefonu střední třídy.

Firmy Samsung a Bang & Olufsen spojily své síly

Bang&Olufsen (B&O) navrhuje v současné době hi-tech domácí elektroniku, vynikající nejen vytříbeným designem, ale také funkcemi. Právě tato firma navrhne pro nový telefon nejen "skořápku", ale také vzhled menu. To by se od současné produkce Samsungu mělo značně odlišovat, protože cílem B&O je vytvoření maximálně jednoduchého telefonu bez zbytečných funkcí. Měl by se však vyznačovat velmi kvalitním zvukem.

Představen by měl být již na podzim tohoto roku a prodávat by se měl v 17 evropských zemích. Nový telefon bude prvním modelem vzešlým ze spolupráce Samsungu a B&O, podle zástupců obou stran však zřejmě nikoli posledním.

zdroj: Yahoo news
Diskuze ke článku
tereza kubincová
prosimvás mám telefon samsung e530 a nejdou mi reálné tonyachtěla bych se vás zeptat jestli to tento telefon naposkytuje ne bo je to chyba v mém nastavení?mockrát vám děkuji a prosím odepište mi
Jan Pospíšil - redaktor
Pokud myslíte reálnými tóny mp3, tak ty by měl Váš telefon přehrát bez jakéhokoliv nastavování. Je ale možné, že Vaše melodie byla ve formátu wav, který tento telefon nepodporuje.
Uovswpoc
An envelope Lolita Toplists
Cool! I love the scene while the blonde girl is fucking from behind, the guy in front of her cums on her face! Great stuff :-)
Eetjftav
We were at school together Free Lolita Tgp
i wannna get fucked like that one time in my life!! hot!!! But dont think the spoonthing is hot eighter

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze