Fakturační aplikace iDoklad je nyní zdarma

11

Potřebujete občas vytvořit fakturu, ale v účetnictví se moc nevyznáte? A nechce se vám kvůli tomu tahat do terénu notebook? Pak byste měli vědět, že existuje aplikace, která to všechno zvládne na vašem smartphonu. Od dnešního dne je její používání zdarma.

Základní funkcí aplikace je za zadaných údajů vytvořit fakturu, převést ji do PDF a odeslat na adresu klienta. To všechno zvládnete bez použití počítače, pouze ve smartphonu. Také nemusíte nosit v hlavě všechny náležitosti, aplikace to udělá za vás. Potěšitelné je, že kromě Androidu a iOS se nezapomnělo ani na uživatele Windows Phone.

iDoklad pro Android.

Mobilní aplikace iDoklad pro všechny operační systémy jsou od 1. prosince zdarma ke stažení. Služba byla vždy bezplatná, ale mobilní aplikaci byla dřív zpoplatněná. Například majitelé Windows Phone zaplatili 80 Kč a vlastníci Androidu 99 Kč.

Stáhnout iDoklad

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: idoklad.cz

Diskuze ke článku
butti
Windows Phone (Store na Windows 10 Mobile) - stále za 80,00 Kč... :-(
......
Si nestezuj a kdyz ji potrebujes, kup si ji socko...
Petr
Opravdu mě udivuje, kolik lidí svěří faktury (db klientů, kompletní údaje o svých příjmech) jen tak někomu do cloudu. Kdybych vám řekl, ať mi pošlete db klientů a komplet letošní faktury, tak to neudělá nikdo, ale na net to klidně lidi nasypou. A že tyto společnosti data o vás poskytují dál třeba spolupracujícím úvěrovým společnostem jste věděli? Oni to nebudou dělat celé zdarma pro vaše krásné oči.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze