Facebook uvolňuje betu sociální aplikace pro Windows Phone

23

Facebook vypustil do oběhu zbrusu novou betaverzi své sociální aplikace pro operační systém Windows Phone a uživatelé mohou začínat aktivně testovat. My jsme si nový Facebook vyzkoušeli a můžeme prozradit, že se jedná o rychlou a intuitivní aplikaci s novými možnostmi využití.

Tak především, Facebook má nyní zcela překopané uživatelské rozhraní a celkový design aplikace, který se nyní více přiblížil alternativám ze systémů Android a iOS, přičemž si stále zachoval svou přehlednost díky kostičkám a dlaždicím. Přidány byly některé žádané funkce, jako je podpora fotografií ve vysokém rozlišení či samotný profil Timeline. Velmi pěkným dodatkem je možnost připnout lajkované stránky sítě jako dlaždice v nabídce start a mít tak k nim rychlý přístup.

Aplikace je také výrazně rychlejší, nesmíte však zapomínat, že se jedná o betu. Občas tedy Facebook spadne, bugy budou vývojáři v následujících týdnech opravovat. Jelikož se nejedná o finální verzi, beta vaši původní aplikaci nenahradí a pouze se nainstaluje vedle ní. O chybách můžete také informovat vývojáře.

Facebook ve verzi 4.2.1 můžete stahovat už nyní z obchodu Windows Store.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blogs.windows.com

Diskuze ke článku
fero
Doufám že bude plné pro WP7
Jab
Ta aplikace je od mrkvosoftu, ne?
Martin
Na jednu stranu mě WP vyhovuje a vzápětí mě štve...mám 7.8 a ta nepodpora je děsná. Mám pocit, jako bych byl vyvrženec a nebo loutka, kerá hned musí běžet a koupit novej telefon. Moc se mi líbí NL 720, ale má jen 512 ram a mám obavy, že po chvíli na takhle nízkou ramku nebudou uvolňovány app. Kdybych chtěl android, tak bych uvažoval jen o vlajkových lodích, přeci jen chci plynulý chod telefonu, jsem rozmazlenej z WP. Nejde jen o tuto app, ale budoucnost mi koukám přinášet nic nového nebude. Jsem na rozpacích =o( co budu vybírat za tel. příští rok...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze