Facebook testuje vyhledávání příspěvků dle klíčových slov

Největší světová sociální síť Facebook pracuje na zajímavém vylepšení pro mobilní aplikace své sítě. Ve fázi testování by se měla nacházet možnost hledání starých příspěvků dle klíčových slov.

Zažil to jistě již každý uživatel Facebooku. Před nějakým časem vás zaujal příspěvek od nějakého z vašich přítel nebo ze stránek, které sledujete. Víte, že obsah byl důležitý a rádi byste jej někomu sdělili. Jenže si jednoduše nemůžete vzpomenout. Doposud jste mohli pokoušet štěstěnu prostým hledáním starých příspěvků a doufat, že na onen konkrétní náhodou narazíte. Tento pomalý postup by se do budoucna mohl změnit.

TIP! Facebook nabídne možnost uložit si věci k prohlédnutí na později

Facebook totiž údajně testuje možnost vyhledávání ve starých příspěvcích pomocí nějakého klíčového slova. Pokud si tedy vybavíte alespoň část příspěvku, bude ji stačit napsat a aplikace vám daný příspěvek, který pro vás samozřejmě musel být tehdy viditelný, vyhledá. Prozatím je vše ve fázi testování a tuto možnost může využívat jen několik členů vývojového týmu. Kdy a zda vůbec dojde k nasazení této funkce, není v tuto chvíli známé.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: bloomberg.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze