Elektronická peněženka Napka spustila virtuální měnu Napcoin

1

Napka je forma elektronického kapesného pro moderní mládež. Těm, co nás pravidelně sledují, nemusíme aplikaci představovat, připravili jsme si totiž pro vás podrobnou recenzi. Novinkou ale je to, že Napka spustila virtuální měnu Napcoin, kterou mohou její uživatelé získávat obchodováním s různým typem zboží.

V polovině minulého měsíce jsme si pro vás přichystali podrobnou recenzi virtuální peněženky Napka, která slouží jako elektronické kapesné. Ke každému takovému účtu se vážně platební karta, kterou mohou její držitelé platit v obchodech a nebo na internetu. Aplikace je dostupná jak pro majitele zařízení s Androidem a iOS, Windows Phone verze prozatím v plánu není.

Napka

Novinkou je to, že Napka spustila virtuální měnu Napcoin, čímž se zároveň eliminuje nutnost držení platební karty. Oč jde? Při instalaci aplikace Napka získá každý 2 500 Napcoinů. S touto částkou může hned prostřednictvím aplikace libovolně obchodovat se svými přáteli a své konto tak navyšovat. Může kamarádům nabízet nejrůznější zboží či služby výměnou za Napcoiny. Sběratelé čehokoli mají novou možnost, jak obchodovat se svými sbírkami a v rámci kolektivů se tato aplikace stává téměř neomezeným zdrojem zábavy. Být na žebříčku nejlepších, resp. nejbohatších Čechů bývá pro hravé uživatele většinou velmi lákavé, a to i přes fakt, že se jedná pouze o virtuální měnu.

Napcoiny mohou uživatelům free aplikace poskytnout také majitelé plnohodnotné verze Napky s aktivní platební kartou. Přeposlat jich mohou tolik, kolik tvoří aktuální zůstatek na jejich Napce se skutečnými penězi – ty se pochopitelně z jejich konta neodečítají. Zkušební verze Napky se tak stává prostředkem, díky kterému se mohou mladí lidé učit hospodařit ve skutečném životě i bez použití opravdových peněz před přechodem na plnou verzi s platební kartou.

Doposud tedy byla aplikace k dispozici pouze uživatelům vlastnícím Napku s aktivovanou platební kartou. Od nynějška se možnost posílání peněz prostřednictvím chatu otevírá komukoli, přičemž ve verzi Napky bez aktivní platební karty je využita virtuální „testovací” měna Napcoin. Kdykoli lze samozřejmě přejít na plnohodnotnou verzi s platební kartou a skutečnými penězi.

Napka soutěž

Napka vyhlašuje Soutěž pro všechny

S uvedením Napcoinu vyhlašuje Napka mimořádnou soutěž. Každé úterý bude na internetové stránce Napky zveřejněn přesný počet cílových Napcoinů, který by měli mít uživatelé na svém kontě ve čtvrtek v 19:00 hodin. Deset účastníků, kteří se nejvíce přiblíží této částce, získá k aplikaci zdarma skutečnou platební kartu v hodnotě 150 Kč a po její registraci dostane do Napky dalších 50 Kč. Tato soutěž bude probíhat každý týden až do 13. listopadu tohoto roku.

Stáhnout Napka

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: napka.cz

Diskuze ke článku
ANO
Tak si rikam, co ta napka vlastne je. U androidu 500-1000 stazeni, teda zadna slava, na to jakou to tu melo reklamu, ikdyz zas, kdo dnes jeste skutecne pouziva android, navic na neco souvisejiciho s penezma, ze? Ale i tak .....
Tak se divam na firmu, ktera za tim stoji .... na strankach napky se samozrejme clovek ani poradne nedozvi, o jakou firmu jde, jenom kontakt na facebook - velmi profesionalni;)
Ted jsem asi hodinu sjizdel vsechny virtualni firmy a aliasy, ktere byly u tohoto s.r.o. .... doslova desitky vnorenych firem, kde KAZDA nekolikrat zmenila sve jmeno, pusobeni, adresy, spolecniky .... mezi nima do oci bijici spammer chytryhonza.cz;) Chapu business model, brat 2% z nabitych prostredku, akorat furt nechapu princip, jak se to lisi od internetoveho bankovnictvi ..... krom toho, ze bych se tam bal poslat byt 10 korun;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze