Dungeon Hunter 4 konečně dostupný na Windows Phone 8

6

Za chvíli budete moci na Windows Phone 8 hrát i ty nejoblíbenější hry. Dnes přichází Dungeon Hunter 4, propracované akční RPG od Gameloftu, které je navíc zdarma. Čeká na vás epický příběh, sbírání předmětů, mlácení potvor, ale taká dva módy pro hru více hráčů.

Gameloft i nadále doplňuje resty s vydáváním svých titulů pro Windows Phone 8. Tentokrát je to Dungeon Hunter 4, který je ke stažení zdarma. Ve své podstatě se jedná o kopii hry Diablo z počítačů, ale to teď nechme stranou, takhle to Gameloft prostě dělá. Jelikož je to akční RPG, tak si na začátku vyberete postavu. A s tou se pak pustíte do mlácení potvor v kobkách. Jelikož se ale doba posunula, tak to nebudou jen kobky, občas vykouknete i nad zem.

Dungeon Hunter na WP8

Z mrtvých nepřátel vypadávají předměty a vy se tak snažíte nasbírat co nejlepší možné vybavení a získat ty nejvzácnější předměty. Zbroj si můžete ještě nadále upravovat. Během hraní samozřejmě postupujete po úrovních a s tím si můžete vylepšovat svou postavu. A dokonce i na WP si užijete multiplayer, můžete se přihlásit do kooperativních úrovní, kde budete spolupracovat nebo se můžete pustit do PvP, tedy do hry, kdy stojí hráči proti sobě. Pokud si chcete hru stáhnout, tak si musíte připravit 950 MB volného místa.

Stáhnout Dungeon Hunter 4

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: windowsphone.com

Diskuze ke článku
jummyx
Není dostupné pro Lumii 620 :(
René
No,mi s 512mb ram máme smůlu a zrovna tohle to by se mi líbilo....možná se dočkme optimalizace
pedro
No KONEČNĚ vyšla pro wp nějaká hra, o které slyším poprvé v životě... ! (Reakce na "konečně" v nadpisech u skoro každé nové info o aplikaci pro wp - uvědomuji si, že vycházejí později, ale to slůvko mi v těch nadpisech připadá vyloženě hysterické. Dokázal bych si ty nadpisy představit i bez něho. Hawk.)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze