Dual-lens od Sony se v telefonech objeví už tento rok

9

Společnost Sony se chystá distribuovat svou technologii dual-lens do mobilních telefonů jiných výrobců. Mělo by se jednat pochopitelně o větší hráče na trhu, jako je Lenovo nebo Huawei a to už tento rok. Největší boom by pak měl přijít příští rok.

Dual-lens neboli dvojitý objektiv jsme u několika smartphonů již viděli, nicméně velký úspěch neslavil. Přesto Sony této technologii věří. Vedoucí finančního oddělení Kenchiro Yoshida prozradil, že o nové senzory s dvojitým objektivem od japonského giganta mají zájem velcí hráči na trhu se smartphony. O jaké společnosti se konkrétně jedná Yoshida neprozradil. V každém případě se očekává, že by zájem mohl mít například i Apple, Lenovo nebo Huawei.

Sony

A kdy že se začnou objevovat dual-lens od Sony v telefonech? I v tomto ohledu si Sony věří a již tento rok by se měly objevit první vlaštovky, nicméně největší boom by měl přijít s rokem 2017. Už nyní má většina telefonů snímače od Sony a pro japonskou firmu je právě jejich výroba jedním z hlavních zdrojů příjmů.

Zdroje: talkandroid.com, xperiablog.net, androidauthority.com

Diskuze ke článku
Areon
Chlapáci, když už jsme u toho SONY, kdy bude recenze na Z5 premium? Na vašem FB již před nějakou dobou bylo že se připravuje a nějaká ta luna už uběhla od vydání toho telefonu :D
Jirka.S
To je klasika Sony, svou konkurenční výhodu poskytnou všem okolo a své vlajkové lodě tím odpálit do věcných lovišť. Stejně jsou pro Sony telefpny jen koule u nohy, je to vidět na tom jak se o ně starají. Sony tahle Playstation foťáky zmíněné čipy do foťáků a filmové studio,telefony a televize dopadnou jak notebooky.
Martin
Mě by zajímalo kdo vyrábí nyní pro LG G5 dual Foťák.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze