Držte si klobouky, legendární Dr. Mario od Nintenda se v létě podívá na telefony

2
Držte si klobouky, legendární Dr. Mario od Nintenda se v létě podívá na telefony
  • Hráči se mohou těšit hned na tituly s názvem Mario Kart Tour a Dr. Mario World
  • Pravděpodobně se bude jednat o spin-off k původním „velkým“ herním předlohám

Japonský výrobce herních konzolí a her, Nitendo, zpočátku zaujal poměrně odmítavý postoj vůči tomu, aby se velké herní tituly podívaly i na mobilní platformu. Čísla však nelžou a potvrzují, že byznys s mobilními hrami je pro Nintendo z ekonomického hlediska více než zajímavý. Právě z toho důvodu letos vyjdou další dvě hry ze známého herního univerza s Dr. Mariem, konkrétně se můžeme těšit na již dříve oznámený Mario Kart Tour a čerstvě představenou novinku Dr. Mario World.

Hry by se měly dostat do virtuálních obchodů operačních systémů iOS a Android v létě tohoto roku. Zájemci si budou moci hru stáhnout zdarma s tím, že si budou moci dokoupit různé herní přídavky a vylepšení. Nejnovější napůl přenosná herní konzole Nintendo Switch sklízí u hráčů úspěch, a výrobce tak nemá důvod vydávat krabicové hry na mobilní zařízení. U nových her se tak pravděpodobně bude jednat o spin-off k původním „velkým“ herním předlohám. Více bychom se měli dozvědět již brzy.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Už teď živě vidím, jak to doprasí mikrotraskacemi a lootboxy a tunou reklamy.
Quad
Safra, mario kart, to je nostagie. Pokud to bude stejně dobře udělané jako kdysi, tak ihned stahuju :-) Mario co je v obchodě nyní mě nezaujal.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze