Druhá epizoda Minecraft: Story Mode přijde již tento týden

1

Mistři příběhových adventur se spojili s tvůrci jednoho z největších fenoménů současnosti, aby mohli vyprávět strhující příběh v kostičkovém světě. Záhy po vydání přichází také druhá epizoda, kterou si budete moci stáhnout již tento čtvrtek.

Rozestupy mezi jednotlivými epizodami her od Telltale nebývají vždy pravidelné, ale oznámení pokračování příběhu Minecraft: Story Mode nás vesměs zaskočilo. Přišlo totiž nečekaně brzy. Pro mobilní zařízení si druhou epizodu budete moci stáhnout již ve čtvrtek 29. října.

V této druhé kapitole (z celkových pěti) čeká naše hrdiny řada překážek, z nichž nejurputnější bude čas. Vaším hlavním cílem bude najít zbývající hrdiny mocného řádu The Order of the Stone. Opět na vás samozřejmě čeká řada důležitých rozhodnutí.

V případě, že jste si rovnou koupili season pass, tak si budete moci epizodu Assembly Required stáhnout ihned po vydání bez dalších doplatků. Pokud vlastníte jen první epizodu, tak jde stále koupit zvýhodněný balíček všech nadcházejících rozšíření nebo samozřejmě i jednotlivá epizoda zvlášť. Rozhodnutí je na vás.

Stáhnout Minecraft: Story Mode

Google Play App Store

Zdroje: telltalegames.com

Diskuze ke článku
Gamer
Hustá hra, ještě, že jsem si nekoupil telefon s WP, na to z podobných AAA her není prakticky nic.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze