Dropbox chystá zápisník Paper, konkurenci Google Dokumentů

S novou službu pro své uživatele přichází populární Dropbox. Ten své aktivity již rozšířil dále a nejde pouze o službu poskytující prostor v cloudu. Nově se můžete těšit na aplikaci Paper, kterou společnost aktuálně testuje.

Služba Dropbox Paper se stane jakýmsi zápisníkem, který má vynikat svou jednoduchostí a rychlostí. Samozřejmě bude možná spolupráce v reálném čase mezi vašimi kolegy na Dropboxu, kterým k dokumentu povolíte přístup. Dostupné informace rovněž hovoří o snadné práci s multimédii, kdy bude například stačit na stránku vložit pouze odkaz na video a sama aplikace již vytvoří potřebný náhled. Vzdáleně půjde o konkurenci zavedených Google Dokumentů, avšak oproti nim by Paper neměl mít tak podrobné možnosti formátování. Jinými slovy půjde opravdu spíše o příruční zápisník.

Dropbox Paper

Aktuálně je služba v testovací fázi, avšak vyzkoušet si ji můžete také vy. Nutný je účet na Dropboxu a následně si musíte vyžádat pozvánku do testovací fáze, která po nějakém čase přijde na mail. Kdy Dropbox plánuje ostrý start, není v tuto chvíli známé.

Zdroje: techcrunch.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze