Doogee příští měsíc představí chytré hodinky s telefonními funkcemi

4

Ačkoli u nás Doogee už nějaký ten čas prodává telefony, stále pro nás jde spíše o neznámého čínského výrobce. Nyní jsme se dozvěděli, že už příští měsíc představí své první chytré hodinky.

Dogeee Keeper
Funkcí mají hodinky přehršel, designem však příliš nezaujmou

Hodinky s názvem Doogee Keeper budou nejen příslušenstvím, ale i samostatnou jednotkou. Samy totiž podporují telefonní funkce. Očekává se, že nabídnou slot na microSIM kartu a budou podporovat 3G sítě.

Doogee
Podle zdrojů od výrobce to vypadá, jako kdyby uvnitř hodinek běžel watchOS...

Hodinky by dále měly nabídnout například 512 MB paměti RAM nebo 4 GB úložného prostoru, který můžete rozšířit pomocí paměťových karet až o dalších 32 GB. Kromě toho budou vybaveny senzorem pro snímání tepu, krokoměrem, barometrem, výškoměrem a dokonce i GPS čipem a Wi-Fi. Z toho pramení, že je využijí i sportovně založení jedinci.

Doogee  keeper

Zvednutím zápěstí se budou umět probudit ze spánku (stejně jako mnohá konkurence) a s telefonem budou spárované klasicky přes Bluetooth. Uvnitř kovového těla hodinek se pak bude ukrývat také 5Mpx fotoaparát. Certifikace IP68 je pak zárukou zvýšené odolnosti vůči vnějším vlivům. Baterie bude mít kapacitu luxusních 600 mAh, což by mělo vystačit na 5 až 7 dní provozu.

Dogeee  keeper
Dogeee Keeper ze všech stran

Hodinky by měly být dodávány se silikonovým páskem a ocelovou přezkou. Jejich cena v současné době známa není. Známo není ani to, jaký systém budou hodinky využívat.

Zdroje: androidheadlines.com, phonearena.com, doogee.cc

Diskuze ke článku
Rastislav
Zasa ibe pre Android a IOS platformu... :/ To v Číne nevedia uz urobit hodinky pre vsetky OS... mam pocit ze aj ked je to vyspelo technologicky rozvojova krajina, tak su stale 100 rokov za opicami, za dobu co prisli na trh smart watch tak uz by nejaky činan mohol vyrobit jedny hodinky pre vsetko... Nech mi nik netvrdi ze sa to neda...
Spaidy96
A které hodinky to umí? Skoro žádné. Furt jsou vepředu oproti většině "značkových" firem!!!Stolet za opicema jsi ty
kapacita
podla toho obrazku to ale slot na pam. karty nema.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze