Domovskou obrazovku Apple Watch nastavíte snadno skrze iPhone

6

Příchod chytrých hodinek Apple Watch je na spadnutí. V této souvislosti se však stále hodí vědět o nich více. Nyní například uniklo video, které demonstruje snadné nastavení domácí obrazovky skrze iPhone.

Apple Watch

Apple na své březnové konferenci oznámil, že se Apple Watch dostanou do prodeje na vybraných trzích v dubnu. Zároveň také vydal aktualizaci iOS 8.2, která přinesla do iPhonů možnost spravovat právě připojené hodinky. Pomocí této aplikace bude také možné změnit uspořádání domácí obrazovky na hodinkách, jak názorně demonstruje video níže.

Malé ikonky aplikací jsou vždy seskládány do šestiúhelníku a je jedno, jakou aplikaci kam přesunete. Automaticky následně dojde k přeskupení tak, aby na požadovaném místě byla aplikace, kterou jste právě přesouvali.

Technické parametry Apple Watch 38 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce38 × 32,4 × 12,6 mm, 40 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,5" (272 × 340 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostleden 2016, 9 300 Kč

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Jokeer
Už se nemohu dočkat, až vyhodím 10 000 Kč, za takový krám, který nevydrží nabitý ani celý den :D Já ve wearables budoucnost nevidím, dopadnou hůř než tablety.
mobilesman
Borci.... Samsung atd (nevím jak android wear a pebble) to mají od začátku a teď u Apple se to bude řešit jako nevídaná funkce
R1S0
hmmm, to mi pride ako styl "telefony su prilis velke, nechce sa nam ich vytahovat z vrecak, tak vymyslime "smart" hodinky..... tie su ale zase prilis male, a tak musime vytiahnut velke telefony, aby sme na nich nieco nastavili"...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze