Dokumenty Google aktualizovány pro Android a iOS

Google tento týden aktualizoval svou aplikaci Google Dokumenty, a to zároveň pro Android i Apple iOS. Mezi novinkami určitě potěší možnost pohodlnějšího komentování a úprav návrhů od dalších uživatelů, se kterými sdílíte daný dokument. Menší aktualizace dorazila také na Google Disk.

Vítanou novinkou je rozhodně možnost vidět jakékoliv úpravy ve sdílených dokumentech, ve kterých mají přístup k editaci i další uživatelé. Nově tedy i na telefonu můžete změny přehledně vidět, případně je rušit či s nimi souhlasit a potvrdit je. Změny se dotkly také dokumentů s tabulkami, které můžete přesouvat či měnit jejich velikost. Google také dodává, že zapracoval na svižnosti PowerPointových prezentací.

Dokumenty Google

Stáhnout Dokumenty Google

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Aktualizace se dostala také do aplikace Google Disk pro Android. Ta opět myslí na pohodlí uživatele a nabídne nově možnost sdílet dokument přímo skrze oznámení, které váš telefon zobrazí ve chvíli, kdy bude soubor nahrán na Disk. Sdílení je možné skrze obvyklé kanály, mezi které patří sociální sítě, e-mail či zprávy.

Stáhnout Google Drive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: plus.google.com, androidcommunity.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze