Displej, kam se podíváš. Takto vypadá nový koncept od Nissanu

1

Velmi zajímavý koncept vozu představí na Tokio Motor Show automobilka Nissan. Ta sem přiveze koncept, který je vybaven několika displeji jak v interiéru, tak exteriéru. V budoucnu má mířit především na mladší generace.

Japonská automobilka Nissan ukázala velmi zajímavý koncept vozu. V interiéru a exteriéru najdete totiž velké displeje, které mohou přinášet různé informace. Například v interiéru je místo palubní desky jeden velký displej. Ten umí zobrazit různé informace za předpokladu, že vůz je zaparkován. Ve chvíli, kdy je automobil v pohybu, se zde zobrazí pouze důležité informace o provozu. Dokonce i samotná sedadla jsou jedním velkým displejem.

Nissan - Teatro for Dayz

Displeje jsou také k vidění v exteriéru například u bočního prahu. Dále u předního a zadního nárazníku. Ty také mohou přinášet různé informace například stav baterií a podobně. Vůz, jenž nese jméno Teatro for Dayz, bude představen na Tokio Motor Show, která začíná 30. října.

Podle slov automobilky se jedná o automobil, kterému předcházel podrobný průzkum mladé generace. Nejspíše i kvůli tomu se ve voze nachází fotoaparát pro rychlé pořízení a následné sdílení fotografií.

Nissan - Teatro for Dayz 2

Jedná se o koncept budoucnosti, který by měl vyhovovat především mladším generacím, které jsou zvyklé používat moderní technologie každý den a mají k nim větší důvěru. Velmi podobný koncept ukázal také Mercedes v podobě modelu F015.

Zdroje: pcworld.com

Diskuze ke článku
Lubomír Sopůšek
Lubomír Sopůšek
A člověku na parkovišti klepnou dveře, odjedou (nic neobvyklého) a člověk pak dá sto tisíc za opravu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze