Deus Ex: The Fall je dostupný i pro Android

1

Velmi povedený mobilní spin-off k sérii Deus Ex s názvem The Fall vyšel již v létě minulého roku pro platformu iOS. Od té doby jsme čekali na oznámenou Android verzi, která přichází až dnes a vy si tak můžete toto futuristické akční RPG stáhnout a zahrát.

11. července vyšla propracovaná mobilní hra Deus Ex: The Fall pro iOS, která nás přenesla do roku 2027, ve kterém jsme sledovali příběh Bena Saxona. Hra tak navazuje na Deus Ex: Human Revolution z roku 2011. The Fall je o nadvládě obřích korporací, které svou mocí řídí naprosto vše a z obyčejných lidí dělají novodobé otroky. Vše se točí okolo implantátů, které dokáží člověka vylepšovat, ale tím z něj dělají spíše stroj a vrhají ho do područí zmiňovaných korporací. Ben Saxon se s tím rozhodne bojovat.

Už při oznámení v létě 2012 jsme věděli, že se dočkáme verze i pro Android, ale nenapadlo by nás, že to bude trvat tak dlouho. Důležité ovšem je, že hra vyšla a vy si ji tak můžete stáhnout a zahrát. Připravte si ale necelých 200 Kč. To není málo, ale podle mnohých zahraničních recenzí se to vyplatí. Dostanete totiž skutečně povedenou hru s praktickým ovládáním zabalenou do mobilního zařízení.

Stáhnout Deus Ex: The Fall

Google Play App Store