Detaily o HTC Butterfly J: HTC One (M8) na steroidech

2

HTC One (M8) si získalo srdce mnoha lidí a Japonsko si chce přivlastnit vlastní model, který by HTC One (M8) zdánlivě připomínal. Na trh se totiž brzy dostane HTC Butterfly J, které nabídne podobný hardwarový výkon, doplněný o odolnost vůči vodě a prachu, jako bonus ještě přidá podporu LTE-A sítí.

HTC One (M7) a později i HTC One (M8) na trh vlétlo se svěžím designem a velmi dobrou výbavou. Řada One si celkově získala mnoho příznivců, ale současně s touto řadou existují i modely Butterfly. Nový přírůstek dostane název HTC Butterfly J a nabídne výbavu z HTC One (M8) doplněnou o nespecifikovanou IP certifikaci.

Barevné varianty a kryt HTC Dot View

Telefon bude mít 5" displej, nejspíše s FullHD rozlišením a nabídne například také podporu pro microSDXC karty do velikosti 128 GB. Chybět by neměla ani podpora LTE-A sítí a speciálních pouzder HTC Dot View, který jsme vám nedávno detailně ukázali. O výkon se postará Snapdragon 801, pravděpodobně v nejsilnější variantě s čtyřjádrovým procesor na frekvenci 2,5 GHz, 2 GB RAM a pravděpodobně 32 GB integrované paměti. V tuto chvíli je těžké říct, jestli se model dostane za hranice Japonska a stejně tak není známá cena. Na bližší informace si totiž budeme muset počkat do 19. srpna, kdy by měl být telefon oficiálně představen v Tokiu.

Zdroje: pocketnow.com, engadget.com, news.kddi.com, news.kddi.com

Diskuze ke článku
JacoBee
Jestli Apple má nějakou výhodu tak toto...
Představa že koupím vlajkovou loď za 15k+ a za 2 měsíce vyjde nová je děs.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze