Neomezená data od T-Mobile využívá už přes 100 tisíc zákazníků

aktualizováno
Neomezená data od T-Mobile využívá už přes 100 tisíc zákazníků
  • Počínaje dnešním dnem lze aktivovat balíček Neomezená data na léto
  • Balíček mohou aktivovat jak tarifní zákazníci, tak také ti s Twistem
  • Nejlevněji vás neomezené datování v létě vyjde zhruba na 200 Kč

Aktualizováno 20. 6. 2019 19:30 hod.

T-Mobile se před pár hodinami na sociálních sítích pochlubil s tím, že jeho novou neomezenou nabídku využívá už více než 100 tisíc zákazníků.


Původní zpráva z 20. 6. 2019 10:00 hod.

T-Mobile počínaje dnešním dnem zpřístupnil neomezená data na léto. V aplikaci Můj T-Mobile přibyla možnost aktivace této služby, přičemž balíček Neomezená data na léto v hodnotě 0 Kč musí každý účastník aktivovat manuálně. Platnost balíčku je celých 30 dnů, poté bude nutné jej opět aktivovat. Platnost letní nabídky končí 31. srpna 23:59, takže pokud si ji aktivujete po 2. srpnu, déle než do konce měsíce vám zkrátka nepoběží.

Proces aktivace skrze aplikaci Můj T-Mobile

T-Mobile zároveň zpřístupnil stručnou průvodní stránku, na které se můžete inspirovat tím, jak neomezená data využít. Zpřístupnily se zároveň i podmínky služby, které naznačují, že žádný podstatný háček nabídka opravdu nemá.

Nejlevněji vám neomezená data zpřístupní balíček Twist internet na měsíc 400 MB za 99 Kč.

Přesto se v dokumentu dozvíme pár důležitých bodů. Třeba to, že Twist zákazníci mohou nabídky využít jen pokud mají balíček Twist internet na měsíc 400 MB, Twist internet na měsíc 1 GB, Twist internet na měsíc 2 GB, Twist internet na měsíc 4 GB, Twist STO a Twist Internet na rok. Nejlevnější variantou je tak Twist internet na měsíc za 99 Kč, SIM kartu přitom můžete získat zdarma přímo ze stránek T-Mobile. Rychlost stahování by měla vždy odpovídat rychlosti stahování u daného balíčku či tarifu, stahovat tedy budete tak rychle, jak uvádí ceník T-Mobilu u konkrétního balíčku. Data lze pochopitelně využít i v rámci Evropské unie, ani zde T-Mobile strop nestanovil.

Existuje však několik omezení. Nabídku nelze využít k datovým tarifům a nelze ji aktivovat v případě, že má účastník aktivní službu StreamOn či Neomezený internet v mobilu na den. Balíček nelze čerpat v rámci služby Sdílený internet a v rámci tarifu S námi sdílený. Nabídka také není určena pro účastníky se speciální rámcovou smlouvou.

Hodí se upozornit, že T-Mobile cílí službu pro aktivní využívání, ovšem při přetížení sítě může dojít k dočasnému plošnému omezení datových toků koncových uživatelů. Operátor však slibuje, že vždy by šlo jen o dobu nezbytně nutnou.

Při aktivaci balíčku buďte trpěliví. Aplikace Můj T-Mobile je pod žádostmi o aktivaci přetížená, a tak se nemusí povést aktivace hned napoprvé.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Pavel Baudiš
Pavel Baudiš
Funguje to parádně. Aktivace proběhla v pořádku a už mi v aplikaci naskočilo u dat - Neomezeně.
tom
bohuzel jsem opet obeti podvodu a jako uzivatel tarifu od plus4you pod tmobile se to na mne nevztahuje, takze nemam sanci. uz po nekolikate mne uplne priserne vytocili. dva roky nam uctovali roaming i kdyz to eu zakazovala a az od letosniho dubna ho konecne neplatime i kdyz nam tarif zdrazili a ted zase tohle..
Pepe
Oběť své blbosti. Podvádíš akorát sám sebe :-D ty podvode
Lukáš
Momentálně nefunguje ani možnost objednat si sim kartu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze