ZTE AXON 30 5G s fotoaparátem pod displejem se představí již příští týden

3× aktualizováno
ZTE AXON 30 5G s fotoaparátem pod displejem se představí již příští týden
Fotografie: ZTE
  • Telefon bude lákat na velký OLED displej
  • Výrobce údajně zásadně vylepšil technologii fotoaparátu pod displejem
  • Nasazen bude procesor Snapdragon 870

Aktualizováno 19. 7. 2021

ZTE na weibo.com takřka zcela odhalilo očekávaný model AXON 30 5G. Vidíme tak vzhled i víme, že bude nasazen Snapdragon 870. OLED displej nabídne velkorysou úhlopříčku 6,92". Oficiální premiéra proběhne 27. července.

ZTE AXON 30 5G

Aktualizováno 13. 7. 2021

Dnešní únik skrze weibo.com ukazuje detail ZTE AXON 30 5G v jeho horní části, kde bude čelní fotoaparát schován pod displejem. Na první pohled je vidět pokrok, kdy na bílém pozadí není patrný prostor, kde se skrývá čelní fotoaparát. Vděčit za to budeme i vyššímu rozlišení, které má být v oblasti čelní kamerky 400 PPI, což je dvojnásobná hodnota oproti předchůdci AXON 20 5G.

ZTE AXON 30 5G

Aktualizováno 5. 7. 2021

Původní spekulace dnes potvrzuje samotné ZTE, které oznámilo, že model AXON 30 5G představí koncem července. Navíc výrobce na weibo.com zveřejnil také fotografii chystaného modelu, která potvrzuje, že čelní fotoaparát bude schovaný pod displejem.

ZTE AXON 30 5G

Původní informace ze 2. 7. 2021

Neustále se zvětšující displeje telefonů nutí výrobce hledat občas kuriózní místa pro umístění čelního fotoaparátu. V současné době se nejčastěji setkáváme s řešením formou průstřelu. Již loni však ZTE představilo telefon Axon 20 5G, který disponoval čelním fotoaparátem pod displejem. Díky tomu se displej nemusel nijak výrazně omezovat, avšak kvalita výstupu čelního fotoaparátu výrazně zaostávala za běžnou konkurencí. Vše kvůli tomu, že se fotoaparát musel potýkat s nedostatkem světla.

ZTE AXON 20 5G
Původní ZTE Axon 20 5G

Server mydrivers.com nyní přináší informaci, že ZTE na tomto řešení neustále pracuje a údajně se již podařilo nejpalčivější problémy vyřešit. Má se jednat o citlivou softwarovou práci, která se bude snažit eliminovat mlhu způsobenou umístěním za displejem i další nežádoucí efekty. Výsledky bychom měli mít možnost vidět již poměrně brzy.

Představení má totiž proběhnout ještě tento měsíc. Novinka má být přírůstkem do řady Axon 30, ve které se již nachází Axon 30 Pro a Axon 30 Ultra. Ani jeden ze jmenovaných telefonů však čelní fotoaparát nemá pod displejem, ale klasicky ve formě průstřelu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze