Další obr od Samsungu: Galaxy Win nabídne 4,7palcový displej

14

Opět tu máme únik informací a obrázků nového Samsungu. Tentokrát by se mělo jedna o model Galaxy Win, který zaujme všechny, kteří touží po velkém displeji, ale nepotřebují špičkovou výbavu.

Samsung Galaxy Win dále navazuje na mnoho dalších modelů. Design se nese znovu spíše v oblých tvarech, nicméně přeci jen tajný model působí alespoň lehce odlišně od loňské Galaxy S III. Hlavním lákadlem výbavy bude 4,7palcový displej. Bohužel Samsung chtěl stlačit cenu co nejníže a použije tak rozlišení 800 x 480 pixelů. Nicméně lákadlo velké plochy AMOLED displeje bude jistě velké.

Samsung Galaxy Win

O pohon operačního systému Android 4.1 Jelly Bean se postará procesor Qualcomm Snapdragon 200 se dvěma jádry a taktem 1,2 GHz. Velikost paměti RAM známa není, avšak víme, že grafickou akceleraci zajistí Adreno 203. Velký displej bude slušným žroutem energie. Vystačit si budete muset s baterií o kapacitě 2000 mAh. Obří Galaxy Win si také poradí se dvěma SIM kartami. Poslední informace hovoří o 5megapixelovému fotoaparátu, čelní VGA kamerce, Bluetooth 4.0 či Wi-Fi s protokoly a/b/g/n. Samsung Galaxy Win by měl dorazit koncem tohoto měsíce v bílé barvě.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Hadas
To už snad není ani vtipný :-)
Adam
Napadlo mě, že Samsung si jen z lidí dělá srandu a čeká jestli si to doopravdy lidi budou kupovat a pak se společně všichni v kanceláři smějou. Něco jak dělali v USA pizzu. http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/the-onion-dominos-pizza-testuje-co-jsou-lide-ochotni-snist
Matt54
To je Galaxy S3 s jinym hardwarem :-D :-D (stejně jako všechny samsungy).
Loyd
Samšunt strategie, vyrobit milion modelu, o kterych nema prehled ani sef Samšuntu, a cekat kolik ryb se chytí na ten odpornej plastovej bakelit

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze