Cut the Rope 2 již tento týden pro iOS, na Android až příští rok

Do vydání druhého dílu populární logicko-fyzikální hry Cut The Rope zbývají už pouhé dva dny. Méně příznivá zpráva však je, že se tento čtvrtek 19. prosince dočkají pouze majitelé zařízení s iOS. Majitelé zařízení s Androidem však mají letos smůlu a musí si počkat až na začátek příštího roku.

V novém pokračování nám autoři ze studia ZeptoLab přichystali 120 levelů, které nás zavedou do lesa, na smetiště, do městský parku, na písek či do podzemí. Principy, které se osvědčily již v prvním díly, neměli autoři důvod měnit, přidali však nové mechanismy a více interaktivní prostředí. Hlavní postava hry nenasytný Om Nom však tentokrát nezůstane osamocený, ale přibudou mu další kamarádi. V úvodním traileru hry, odhalují autoři některé z těchto nových prvků.

Kromě ohlášení vydání Cut The Rope 2 vydalo ZeptoLab i aktualizaci hry Cut the Rope: Time Travel, která dostala dvě nové historické epochy: volný Divoký západ a budoucnost. K dispozici jsou všem hráčům, kteří ve hře nasbírali tři hvězdy v předchozích úrovních nebo prostřednictvím in-game nákupu. Pro Android je k dispozici poprvé i Cut the Rope: Holiday Gift, který je pro majitele zařízení s iOS zdarma. Nový herní obsah dostane v prosinci i Cut the Rope: Experiments.

Zdroje: pocket-lint.com, cuttherope.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze