Co představí Motorola na konci února na veletrhu v Barceloně?

Další svátek technologie se blíží mílovými kroky, již za necelé tři týdny se dočkáme MWC 2014, tradičně v Barceloně. Mobile World Congress v oblasti technologií patří k těm nejdůležitějším událostem roku. Tiskovou konferenci chystá i americká Motorola. Na co se máme těšit?

Překvapivě se jedná o otázku k zamyšlení, nikoliv oznámení nového úniku. Avšak fakt, že jsme ještě o žádném budoucím zařízení od Motoroly, ať už mobilního telefonu či tabletu, neslyšeli, neznamená, že se žádného nedočkáme. Již dříve prozradil Dennis Woodside, CEO společnosti, že Motorola pracuje na novém zařízení. A na řadě je tablet, navíc prý s možnostmi přizpůsobení uživatelem skrze nástroj Moto Maker, stejně jako u Moto X. Možná se dočkáme i dřevěných zad tabletu, což by bylo rozhodně velice originální.

Pozvánka na tiskovou konferenci Motoroly
Pozvánka na tiskovou konferenci Motoroly

Bohužel, tato spekulace nás v těchto končinách příliš rozptylovat nemusí, vzhledem k (ne)dostupnosti modelů Motoroly na našem území. Ve změnu tak můžeme doufat po nedávné akvizici společnosti Lenovem, které se tak chce dostat na americký a evropský trh. O čem se na tiskové konferenci nakonec bude mluvit, se dozvíme 25. února, díky cíleným i náhodným únikům možná i dříve.

Zdroje: reviews.cnet.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze