Samsung Galaxy K (S5 Zoom) se již zítra ukáže (5× aktualizováno)

10

Po loňském rozrůstání rodinky Galaxy S4 je nasnadě, že se podobný scénář bude opakovat i letos. Nasvědčují tomu i první úniky informací o chystaném fotomobilu Galaxy S5 Zoom, u něhož můžete očekávat mezigenerační zlepšení. Nově také známe vzhled zadní strany s fotoaparátem. Změní se zřejmě i název telefonu a k představení dojde již tento měsíc

Aktualizováno 28. 4. 2014

Představení nového fotomobilu od Samsungu se blíží. K představení dojde již zítra a výrobce na novinku láká na svém Instagramu. Umístil na něj video s přibližující se fotografií, která může být odkazem na optický zoom. V popisu pak nechybí tradiční slogan „Meet the Next GALAXY“.

Aktualizováno 23. 4. 2014

Necelý týden před údajným představením nového fotomobilu od Samsungu uniká další obrázek, na kterém je Samsung Galaxy K zachycen. Jedná se o snímek z profilu, na kterém můžeme vidět optiku fotoaparátu v plné kráse.

Aktualizováno 17. 4. 2014

/ředstavení nového fotomobilu od Samsungu se zřejmě blíží. První snímek z údajného modelu Galaxy K je údajně na světě. Jedná se o makro fotografie detailu listů stromů. K úplnosti nechybí ani kompletní EXIF údaje.

Aktualizováno 14. 4. 2014

Nová generace fotomobilu od Samsungu s velkou pravděpodobností ponese název Samsung Galaxy K. Skutečnost odhaluje oficiální pozvánka, kde se vyjímá velké K a navíc ještě slogan Kapture the moment (zachyťte okamžik), který rovněž evokuje příchod telefonu zaměřeného na fotografie. Díky pozvánce zároveň víme, že se novinka představí již v úterý 29. dubna v Singapuru.

Samsung Galaxy K

Aktualizováno 4. 4. 2014

Po několika týdnech o sobě dává opět vědět chystaný Samsung Galaxy S5 Zoom. Poprvé se můžeme podívat, jak bude zřejmě vypadat. Uniká totiž snímek zachycující zadní stranu telefonu. O výbavě toho mnoho nového nevíme. Spekuluje se však o datu představení, které by mělo proběhnout během 2. čtvrtletí 2014.

Původní informace z 14. 3. 2014

Informace prosákly skrze GFXBench a my tak získáváme alespoň hrubou představu o tom, jak dobře bude novinka vybavena. Začneme fotoaparátem, který hraje v případě modelu s přídomkem Zoom první housle. Galaxy S5 Zoom by měl nabídnout 19 megapixelů a na čelní straně přidá 2megapixelovou kamerku. O výkon by se měl starat procesor Exynos 5 Hexa se šesti jádry. Je však možné, že Samsung nasadí dva typy procesorů. Dojde také na 2 GB RAM.

Současná generace Samsungu Galaxy S4 Zoom

Displej povyroste na 4,8 palců a nabídne rozlišení 1 280 × 720 pixelů, velmi pravděpodobně pak půjde o Super AMOLED panel. Telefon poběží na operačním systému Android 4.4.2 KitKat s nadstavbou TouchWiz. Z další výbavy je známa 16GB interní paměť a také přítomnost čipu NFC.

Zdroje: gfxbench.com, gsmarena.com, fonearena.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Naposledy upraveno: 14. 3. 2014 17:43
dufam že podobne to bude aj s S5 mini :)
Knoxx
Doufám, že už konečně těm rejžožrotům dojde, že lidi nechtějí foťák co umí volat, ale mobil co umí fotit..
VRRRR
já se zase těším až tady budou normální lidi kteří u každého článku nebudu plodit hovna!!!!!!!!!
Milan Kutaj
Milan Kutaj
A ďalší mačkopes ... že ich to ešte stále baví.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze