Chystaný Nexus od Huawei na novém snímku (aktualizováno)

24

Není žádným tajemstvím, že se i letos dočkáme nového Nexusu a možná nepůjde jen o jeden model. Vůbec poprvé by se měl do rodiny Nexus připojit také Huawei a rovnou ve velkém stylu. Výbava má patřit k absolutní špičce.

Aktualizováno 24. 8. 2015

Velký Nexus z dílen Huawei dostává díky nejnovějším únikům reálnější podobu. Na snímcích je zachycen z větší části kovový a především velmi tenký telefon. Tloušťka má údajně být jen 6,6 milimetrů, avšak v oblasti fotoaparátu si lze všimnout vystupujícího pruhu, kde se tloušťka zvedne na 8,5 milimetrů. Na zadní straně je také viditelná čtečka otisků prstů, která je spojována s novým Androidem 6.0 Marshmallow, který bude v novince nasazen.

Původní informace z 15. 7. 2015

Nexus

Včera jsme vás informovali o neznámém Nexusu, který boří rekordy v benchmarku AnTuTu. Dnes Evan Blass (známý pod přezdívkou @evleaks) zveřejnil Tweet, kde se zmiňuje o Nexusu od Huawei, který má disponovat naprosto špičkovou výbavou. Displej asi nepotěší jedince, kteří hledají kompaktní telefon. Huawei Nexus má totiž nabídnou 5,7palcový panel s QuadHD rozlišením. Vysoký výkon pak zajistí procesor Qualcomm Snapdragon 820.

V další výbavě se má objevit například čtečka otisků prstů, která by již měla být zahrnuta přímo v novém Androidu M. Radost by mohlo udělat zpracování nového Nexusu, neboť mají být využito kovových materiálů. V prodeji by se novinka měla objevit během posledního čtvrtletí letošního roku.

Zdroje: twitter.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Ako fajn, bude to zrejme strojovna. To bola aj Motorola (ani som ju naživo nikomu nevidel). Google má zrejme v paži koľko sa toho predá. Nexus bol v minulosti synonymom dobrého pomeru cena/výkon. To pri Nexus 6 neplatí (ani Nexus 9), navyše tá uhlopriečka už naozaj neni pre každého..
Obre
Kurvahey, hm
Lukas
Toto stve aj mna...mal som nexus 4 a do 5 som nesiel kvoli slabej vydrzi...nexus6 ma naozaj nezaujimal kvoli absurdnym rozmerom a aj cene...presne ako hovoris na nexuse bola vzdy lakava cena/vykon ale pri N6 to uplne zabili...pokial bude zase iba takato krava tak bohuzial...
Ondra
Špičkový výkon,špičková cena

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze