Chystaný Meizu MX2 uniká před oznámením na fotografii

4

Čínský výrobce mobilních telefonů Meizu plánuje na konec listopadu oficiální představení svého špičkového modelu MX2. Nepodařilo se mu však uhlídat fotografie, které už nyní unikají na internet.

Pokud nás čtete pravidelně, jistě jste zaregistrovaly značku Meizu a její model MX, který byl představen před půl rokem. Zhruba po půl roce, konkrétně 27. listopadu bude představen nástupce MX 2, který 4,4 palcový displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů, pravděpodobně Android 4.1 Jelly Bean, nad kterým bude operovat nadstavba Flyme UI.

Meizu MX2 bude představen koncem listopadu

Již nyní se však na internet dostaly fotografie zachycující chystanou čínskou novinku. Máme tak možnost prohlédnout si design, který se velmi podobá iPhonu od Applu. Podrobnější informace o výbavě, ceně a dostupnosti nejsou známé. Budeme si muset počkat na již výše zmíněný termín představení.

Zdroje: gsmarena.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
Rain
ZTE a Huawei mi některými svými modely udělaly velkou radost a dokázaly uspokojit velkou spoustu zákazníků.. jejich telefony jsou mnohdy naprosto výbornou alternativou pro někoho, kdo nechce Apple/Samsung/HTC a většinou navíc za (prozatím) velmi slušné ceny. Dalšího takového výrobce a tedy i konkurenta vítám.. :)
T-rex
Ten kdo držel někdy iphone 5 v ruce ví, že tohle se opravdu novému iphonu podobat nebude:-) Bude to jen plasťák z číny. Nic víc, nic míň.
dave.wayne
Dobrý den
na trhu se objevil novy model od ZTE Grand x s intel procesorem.
máte v plánu ho v blízke době testovat? děkuji za info :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze