Chystaný Huawei Glory 4X na prvních fotografiích

4

Ačkoliv se již blíží Vánoce, svátky klidu a míru, čínský Huawei zahálet nehodlá. V příštím týdnu chystá tiskovou konferenci, na které by se měl odhalit model Glory 4X, což bude nová stylovka střední třídy s 5,5palcovým displejem nebo osmijádrovým procesorem.

Svěží vítr zavane ve střední třídě portfolia čínského Huawei, neboť se chystá model Glory 4X. Ten vsadí na zaoblené boky, kombinace bílých ploch a černých linek, a v neposlední řadě také na zajímavě zpracovaný zadní kryt. Vévodit telefonu bude 5,5palcový HD displej. Pod kapotou se bude nacházet tovární procesor Kirin 620 s osmi jádry. V případě operační paměti se spekuluje o 1 nebo 2 GB.

Huawei Glory 4X

Fotoaparát na zadní straně nabídne 13 megapixelů, čelní kamerka pak velmi slušných 5 megapixelů. Baterie pak má disponovat kapacitou 3 000 mAh. V případě operačního systému očekávejte Android 4.4 KitKat s nadstavbou Emotion UI. Huawei Glory 4X by se měl oficiálně představit 16. prosince.

Zdroje: gizmochina.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Ako vidím tak iPhone 6 vrátil do "módy" otrasný vyčnievajúci fotoaparád. Som rád že si aspoň SONY a zčasti aj HTC držia kvalitný design...
Niki
Vypadá krásně a už se na něj těším. Má fakt pěkný design a funkce vypadají také suprově.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze