Chystané HTC One (M8) max: Snapdragon 805 a Android L

8

HTC nezanevřelo na dobře vybavený tabletofon a zřejmě již připravuje nástupce loňského One max. Novinka by měla nabídnout opravdu ultimátní výbavu v čele s procesorem Snapdragon 805 nebo 18megapixelovým fotoaparátem.

Na loňské HTC One max si jistě vzpomenete. Obří telefon, který design sdílel s klasickým modelem One (M7) nabízel například čtečku otisků prstů. Ta se však HTC příliš nepovedla a na druhé generaci ji údajně již nenajdeme. To by však až tak vadit nemuselo. Těšit se dle spekulací můžeme na 5,5palcový displej s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů a tudíž jemnost 538 ppi. O výkon telefonu by se měl postarat čtyřjádrový procesor Snapdragon 805 s taktem 2,7 GHz a 3 GB RAM.

Připomeňte si: Recenze HTC One max – Nafouknutá jednička

První generace HTC One max z roku 2013

Působivě vypadá také 18megapixelový fotoaparát, který by měl být navíc vybaven optickou stabilizací obrazu. Lehce skeptičtí již jsme k baterii, která by měla nabídnout kapacitu pouze 3 000 mAh, což s ohledem na velikost displeje není mnoho. V základu by HTC One (M8) max mělo nabídnout operační systém Android L (Lollipop) a nadstavbu Sense 6.5. Pokud se tato informace potvrdí, zřejmě si na model ještě chvíli počkáme, neboť další generace Androidu ještě nebyla oficiálně představena ve své finální podobě.

Zdroje: news.mydrivers.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Blik
Supr jméno, a verze s lepším foťákem bude HTC One (M8) max Eye, a pro korporátní zákazníky bez foťáku HTC One (M8) max Blind Eye?
Gek
Asi by to chtělo spíš něco, co umí fotit a je to pro lidi nevyžadující 5,5" lopaty... s HTC už to jde jen z kopce
tom
Mohla by to být zajímavá konkurence pro Note 4, jenom se bojím, že HTC opět přestřelí cenu. :/
egeg
HTC One Max by nemusel vyjít zase tak pozdě když android l má vyjít někdy v říjnu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze