Chystá se další virtuální operátor. V srpnu dorazí City mobile

17

Na český trh se chystá další virtuální operátor, který si pro své fungování vybral síť našeho největšího operátora T-Mobile. 18. srpna zahájí City mobile svou působnost. Zaměří se pouze na předplacené karty, plánuje také tarify se zvýhodněným volání do ciziny. Nezapomněl ani na balíčky s internetem.

City mobile

Virtuálních operátorů v České republice přibývá jako hub po dešti a ani prázdniny nebudou výjimkou. Již 18. srpna na náš trh vstoupí virtuál City mobile, který bude působit v síti T-Mobile. Zaměří se výhradně na předplacené služby a již nyní víme, s jakými cenami se bude snažit oslovit. Volání do vlastní sítě vyjde na 1,90 Kč, do všech ostatních pak zavoláte za 2,50 Kč. Pokud vás zajímá účtování, vězte, že půjde o 60+1. Jedna SMS zpráva bude stát 1,50 Kč a multimediální zpráva 4,50 Kč.

cena
minuta hovoru do vlastní sítě 1,90 Kč
minuta hovoru do cizí sítě 2,50 Kč
účtování 60+1
SMS 1,50 Kč
MMS 4,50 Kč
Týdenní internet 100 MB / 89 Kč
Měsíční internet 500 MB / 249 Kč

Platnost kreditu bude dnes standardních 6 měsíců. Kromě klasických služeb bude v nabídce i dvojice balíčků s internetem. Týdenní balíček se 100 MB vyjde na 89 Kč. Měsíční balíček s limitem 500 MB vás bude stát 249 Kč. Představeny budou také předplacené karty s výhodným voláním do vybrané země. Služby u virutálního operátora si budete moci objednat už od 27. července přes e-shop či zákaznickou linku. Podorbnějšího představení celých služeb se dočkáme za týden, tedy 17. července.

Diskuze ke článku
Taddy
Skvělý doplnění mezi BLESKmobil, Mobil.cz nebo Tesco mobile. Tak co nás čeká ještě slibují toho hodně. Tak uvidíme jak to bude s tím voláním za 60 haléřů!
jirka
A kdy nas čeka něco za minuta za 1 korunu. a internet za 200Kč.
Jirka1or
Momentálně TESCOmobil nikdo nepředběhl, jsem zvědavý kdo bude lepší.
Petr
Co je na tom citymobile vyhodneho? Ostatni virtualove uz davno nabizeji i lepsi nabidky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze