Chybí vám v Androidu 5.0 tichý režim? Placená aplikace vám ho „dá“

20

Android 5.0 Lollipop přinesl spoustu vylepšení a předělávek. Jedna věc však spoustu uživatelů rozčílila. Jedná se o celkem „nevýraznou“ změnou, jakou je odstranění tichého režimu. Nová placená aplikace vám však tichý režim vrátí.

Aktualizovali jste na nejnovější verzi operačního systému Android 5.0 Lollipop a jste rozhořčeni z absence tichého režimu, který jste často používali? Aplikace SoundHUD vám tento oblíbený režim vrátí, ale budete muset zaplatit 1,50 dolaru, tedy 36 korun. SoundHUD je aplikace, která dovoluje úpravu různých zvukových profilů. To se hodí zejména právě pro uživatele Android 5.0, kteří nemají provedený root telefonu a nemají jinou možnost, jak tichý režim do telefonu dostat.

TIP: Android 5.0 nemá tichý režim: byl nahrazen prioritním režimem

Snímky z aplikace

Instalace aplikace a první dva týdny užívání jsou zdarma, ale poté musíte zaplatit výše zmíněnou částku k odemčení. Musíme ale upozornit, že tichý režim by se měl do základní výbavy Androidu vrátit a tak před tím než zaplatíte za aplikaci, zvažte, jestli jí opravdu potřebujete, nebo jestli se nevyplatí počkat.

Stáhnout SoundHUD

Google Play (zdarma)

Zdroje: phonearena.com, androidguys.com

Diskuze ke článku
doro
Windows phone uz je dnes skoro mrtvy nema ani 5 % coz je velice smesne a tomu se kazdy den smeju jak Android valcuje WP na plne care a ma podil pres 80% to je proste parada a nadhera jsem s tastny ze WP klesa podil porad huraaa hip hip huraaa :)
Pavel Toman
Pavel Toman
Sem tak rád že už se šit nepoužívám :) WP 4ever!!! :)
marty
Ja teda mam ne5 a android 5 a tichy rezim tam mam. Tj ze nikde nic nevyzvani. Je to v te liste kdyz se upravuje hlasitost tak dam zadne. A nic mi nezvoni a nepipa.
m33
Mě by spíš zajímala aplikace, která přidá tlačítko "smazat vše" v seznamu spuštěných aplikací,

aplikaci, která by po zmáčknutí vypínacího tlačítka nabídla vypnout a restartovat.

Aplikaci, která prob udí siplay po poklepaní na display, jako má LG a jiné

Mám Nexus 4

Víte o něčem?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze