CES 2016: sledujte náš on-line blog z Las Vegas

10

Každoroční veletrh CES v Las Vegas je jednou z nejdůležitějších událostí světa elektroniky vůbec. Hned v lednu se ukáží trendy na celý rok a v široké škále přístrojů nemohou chybět ani mobily, tablety, wearables nebo notebooky a dokonce chytrá auta či domácnosti. Redakce mobilenet.cz na CESu nechybí ani letos a dění na něm vám kromě podrobného zpravodajství přiblížíme i pomocí tohoto již tradičního blogu.

CES 2016 blog

Stejně jako předchozí akce v Berlíně, Barceloně nebo Tchajwanu i veletrh CES vám z Las Vegas zprostředkujeme skrze tento blog, který budeme plnit z Twitteru (@mobilenetczBlog), přidávat sem zápisky z cest přímo z telefonu, postřehy z tiskových konferencí a průběhu celé akce.

Nezapomeňte nás sledovat ani na Facebooku, Twitteru, Google+ a Instagramu. Pokud nám to konektivita dovolí, zkusíme se vám přihlásit tradičně i na Periscopu a Snapchatu.

Diskuze ke článku
Michal
Martine chci se zeptat na PERISCOPE bude živý přenos cca v kolik?
Grom51
Ten periscope je docela na prd :D když mi chrome blokuje flash .. točte normálně videa na youtue live :)
ANO
Ten periscope mi vubec nejede, co je to za kram?
ANO
"K zobrazení videa použijte prohlížeč Chrome, Safari nebo Firefox." .... co to je za mrdu ten periscop??? V IE hlasi tohle, ve firefoxu nejede .... dokonce jsem si dal do virtualky (na PC bych si to nedal) chromy prohlizec a tam se zobrazi aspon zacatek, ale stejne nejede .... co je to za ultrashit? Jaktoze to nejede v IE proboha???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze