Obrovský Samsung Galaxy A9 se nadále odhaluje (aktualizováno)

29

Jihokorejský Samsung brzy odtajní jeden ze svých největších telefonů. Očekává se příchod modelu Galaxy A9, který by měl disponovat displejem se 6 palci, novým procesorem Snapdragon 620 či poměrně silnou baterií.

Aktualizováno 23. 12. 2015

Po několika dnech opět slyšíme o obru jménem Samsung Galaxy A9. Kromě úniku dalších fotografií se naše znalosti rozšiřují i například o známé rozměry. Ty mají činit 161,7 × 80,9 × 7,4 milimetrů a hmotnost se zastaví na rovných 200 gramech. Procesorem bude Snapdragon 652, což je však pouze nové označení pro dříve známý Snapdragon 620. Další informace již byly známé dříve a najdete je níže v tomto článku.

Samsung Galaxy A9

Původní informace ze 14. 12. 2015

Samsung Galaxy A9

Samsung už má připravený kompletní trojlístek nových modelů řady Galaxy A, který jsme si již mohli v minulém týdnu vyzkoušet. Již nyní je však téměř jisté, že tyto modely doplní ještě jeden vůbec největší. Unikly totiž produktové materiály o Samsungu Galaxy A9. Ten ocení všichni, kterým jsou běžné tabletofony již malé. Chystaná novinka má totiž nabídnout 6palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlišením. V útrobách pak bude tepat nový osmijádrový procesor Snapdragon 620, který bude mít k ruce celé 3 GB operační paměti. Zpracování bude samozřejmě kovové a displej bude kryt 2.5D sklíčkem. Kraje tedy budou mírně zaoblen, což zlepší klouzání prstu po displeji.

ve výbavě se objeví také čtečka otisků prstů

Z další známé výbavy víme o 32GB interní paměti s podporou paměťových karet. Dostane se na 13megapixelový fotoaparát na zadní straně a čelní kamerku s 8 megapixely. Samsung s rostoucím displejem posílil i baterii a kapacita činí 4 000 mAh. Systémem má v počátcích být Android 5.1 Lollipop, nicméně v brzké době po zahájení prodeje by měla dorazit aktualizace na šestkovou verzi Marshmallow. Cena by se měla dle prvních odhadů pohybovat kolem 430 euro, tedy přibližně 12 000 Kč.

Zdroje: mobile.it168.com, gsmarena.com, shouji.tenaa.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Debyly
Kraje tedy budou mírně zaoblené, což zlepší klouzání prstu po displeji........................ Jen by mě zajímalo, jak mírně zaoblené kraje zlepší klouzání prstu po displeji?
David Novotný
David Novotný
Cena asi bez daně... s daní 14.000 a za to už se dají sehnat lepší modely.
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
Naposledy upraveno: 14. 12. 2015 21:57
Wow,430€ za strednu triedu,to sa aj obavam odhadovat,kolko bude stat nova S7....
Martin
Že jim to ti ovce hloupé kupuje, za ty ceny jsou u jiných výrobců vlajkové lodě.

Jinak good job s baterii ale u s7 dají 2550mAh kdyby dali i tu baterii do S7 tak dobře pro ně ale to neudělají, takže to bude s7 o ničem a bude stát 30k základní verze další o pár tis. navíc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze