Bezdrátová sluchátka AirPods mají být k dostání ještě letos

2

U iPhonů 7 a 7 Plus Apple odstranil 3,5mm jack, čímž chce firma urychlit nástup bezdrátových sluchátek. Apple v souvislosti s tímto krokem představil i vlastní bezdrátová sluchátka AirPods a do prodeje je původně měl pustit koncem října. Tak se ale nestalo a firma se při produkci sluchátek očividně potýká s neznámým problémem. Sluchátka AirPods by se ale i tak měla k zákazníkům dostat ještě letos.

V září Apple spolu s iPhonem 7 a 7 Plus představil také bezdrátová sluchátka AirPods. Ta postrádají jakýkoli drát a jedná se skutečně jen „špunty“ do uší, které mají solidní výdrž 5 hodin a navíc přichází s elegantní dobíjecí krabičkou, ve které je uživatel může pohodlně nosit. Při představování firma oznámila, že se sluchátka k zákazníkům dostanou koncem října. Postupem času se ale ukázalo, že Apple termín nestíhá.

Apple AirPods

Přečtěte si také:

Firma se již oficiálně vyjádřila, že produkt ještě není stoprocentně hotový a že by tedy nebylo vůči zákazníkům fér produkci uspěchat. Žádného nového termínu zahájení prodeje sluchátek se veřejnost nedočkala a vypadá to, že Apple narazil na technický problém, který sluchátkům momentálně stojí v cestě. Na situaci je ale zvláštní, že vybraní novináři mohli AirPods testovat hned po jejich představení a s žádnými potížemi se nesetkali. Problém se tedy bude týkat spíše masové výroby produktu.

Během včerejška se dokonce objevily zprávy, že by měl Apple prodej zahájit až v lednu příštího roku. Podle vyjádření zdrojů uvnitř firmy to ale vypadá, že by se přeci jen vše mělo stihnout ještě letos, o čemž informuje například renomovaný zdroj AppleInsider. Výstavní kousky sluchátek už jsou navíc v obchodech Applu k dispozici a prodejci jsou na start sluchátek stoprocentně připraveni. Personál Apple Storů již v souvislosti s novými bezdrátovými sluchátky prošel i speciálním školením.

Zdroje: appleinsider.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Alfonz
Budem sa hrat na maleho nostradama s malym n a vestim ze urcite to apple stihne do vianoc a budu sa sluchadla predavat za super vianocnu cenu 180€ lebo iba v apple myslia hlavne ma nase blaho a na to aby nas urobili stastnymi a vyhoveli vsetkym nasim poziadavkam ....az na druhom mieste je pre nich zisk a marketingove triky ...treba im verit ...uplne vsetko ...su to najlepsi ludia na svete ..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze