Beats Audio pro všechny Androidy: jak na to?

1

Každý výrobce se snaží najít vychytávku, kterou ke svým přístrojům přiláká další davy zákazníků. HTC má nově své Beats Audio, kterým uživatele láká na lepší hudební zážitek. Společnost nedávno otevřela API k softwarovému vylepšení vývojářům třetích strany a tohoto kroku hned využila komunita XDA.

HTC a Beats by Dr. Dre

Konkrétně se jedná o uživatele jménem RockoDev, který zašel o něco dále a dokázal extrahovat vylepšení Beats Audio nejen na všechny přístroje HTC, ale dokonce i na všechny smartphony s operačním systémem Android. Vše navíc zakomponoval do velmi jednoduchého zip archivu.

TIP: Přečtěte si něco více o Beats Audio.

Rozhodně ale nečekejte po instalaci převratné výsledky. Beats Audio je totiž v zásadě jen specializovaným ekvalizérem, což se nám ostatně potvrdilo i při našem testu HTC Sensation XE právě s Beats Audio vylepšením. Nečekejte tedy zázraky, rozdíl by se ale dostavit měl.

Beats Audio můžete stáhnout ze serveru XDA Developers, kde naleznete podrobný návod, jak vylepšení na svůj Android nainstalovat. Návod přináší také video níže.

Zdroje: m.androidcentral.com, forum.xda-developers.com

Diskuze ke článku
Peter Rencko
mam HTC onex.Skusal som prehavat film a vyhadzuje mi chybu beats reproduktora.Pritom by malo bit vsetko ok.,len to asi treba nastavit niejako.Ked som ho kupil,omylom som drzal aj tlacitko volume pri zapinani a dostal som sa asi do softveru.Neviem co som tam postiskal,ale beats audio mi nejde.Pritom ho ma HTC vbudovane.Skuste mi s tym niejako prosim pomoct.Dakujem Peter

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze