Asus věří svým notebookům: při reklamaci opraví zboží i vrátí peníze

11

Od 23. února do 31. prosince 2015 mají čeští zákazníci možnost využít program „Asus 100% záruka spolehlivosti.“ Zákazníci , kteří v prvním roce od zakoupení laptopu nebo konvertiblu přístroj reklamují, mají nárok na vrácení částky rovnající se jeho maloobchodní ceně.

Asus má pro své zákazníky připravenou zajímavou nabídku. Při zakoupení klasického notebooku nebo konvertiblu této značky můžete využít program „Asus 100% záruka spolehlivosti,“ která vám v případě uznané reklamace garantuje nejen vrácení opraveného přístroje, ale také vrácení peněž v hodnotě maloobchodní ceny daného produktu. Zákazníkům, kteří budou chtít tuto garanci nad rámec zákonné záruky využít, stačí jen zaregistrovat svůj notebook společně s nákupním dokladem na webových stránkách www.asus-zaruka.cz a to do 15 dní od jeho nákupu.

TIP: Recenze Asus Zenbook UX303 – Hliníkový tank

Asus

V tiskové zprávě stojí: „V případě, že se u zákazníkova zařízení projeví mezi 14. a 365. dnem od data nákupu technická závada, získávají automaticky nárok nejen na opravu v autorizovaném servisu v rámci běžné záruky, ale také na vrácení peněz. Kromě opraveného notebooku tak obdrží navíc ještě částku odpovídající celkové maloobchodní ceně produktu. Tato akce se nevztahuje na produkty DOA (dead on arrival), u kterých se závada objeví během prvních 13 dní od data nákupu.“ Pokud se tedy chystáte koupit nový notebook nebo konvertibl, Asus by pro vás mohl být zajímavou volbou. Plné znění podmínek programu naleznete na oficiálních stránkách.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Václav
V článku malá chyba hned na prvním řádku - spolehivosti
Max
Ani tato akce by mne, jako potencionálního zákazníka (s hrůznou zkušeností servisu notebooků této značky), nepřesvědčila o koupi.
K
Je to cele podvod.I kdyz je chyba uznána servisem, tak si neco vymyslí pro neschvaleni.
KrKarel
Vzhledem k tomu, že se mi v rámci akce s Asusem stalo jenom to, že mi spadnul na flašku od piva a praskl displej, respektive sklo, (který se ovšem dál nerozsypal a byl v pohodě další třeba tři měsíce do výměny), tak jsem neměl šanci to využít, protože by mi to neuznali. Jinak na displeje doporučuji mrknout sem https://www.vymena-displeje.cz/2526-bazarove-dily - dají se sehnat za slušný peníze :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze