Asphalt Overdrive vychází zítra pro Android, iOS a Windows Phone

5

Závodíte rádi? Pak vám série Asphalt jistě není neznámá. Nejnovější díl s názvem Overdrive vyjde již tento čtvrtek pro trojici základních platforem. Hra bude dostupná zdarma.

Závodní sérii Asphalt od Gameloftu již ve čtvrtek rozšíří další díl, který bude mít název Overdrive a ponese se v duchu osmdesátých let. Čekejte slunné počasí, barevné filtry, drahá auta a zářivé neony. Jde o spin-off, což znamená, že hra nepůjde v kolejích série, nýbrž přinese něco krapet jiného. A tím jiným bude hratelnost „endless-runner“ her, o čemž jsme vám psali v tomto článku.

Hra se objeví tento čtvrtek 25. 9. 2014 pro Android, iOS, Windows Phone a Windows 8. Bude zdarma ke stažení s volitelnými mikrotransakcemi.

Zdroje: androidcentral.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Vašek
Na google play už je. Osobně mi prijde ze nema moc napadu a nebavila me.. po par kolech odinstalace.
Marek Smékal
Marek Smékal
Celou sérii Asphalt nemám moc rád... Přijde mi to až moc arkádové a přehnané (třeba ty nesmyslné skoky kolem své osy a dopad přesně na kola). Radši si zahraji RR3:)
Pavel
Po asi 2 hodinovém hraní Asphaltu Overdrive musím říct, že je to bez nápadu a bez jakéhokoli přispůsobení k srdci uživatele. Zkrátka další mix všeho do sobe. Gameloft mě tímto titulem opravdu hodně zklamal.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze