Asphalt 8: Airborne je pro Android a iOS navždy zadarmo

18

Příjemné překvapení pro všechny hráče s přístroji Android či iOS přichystal Gameloft. Jeho nejnovější díl závodní série Asphalt s podtitulem Airborne je v obchodech s aplikacemi k dispozici zcela zdarma. Další dobrou zprávou je, že nejde o časově omezenou akci.

Letos v srpnu herní gigant Gameloft vydal již osmé pokračování arkádových závodů s vytuningovanými automobily, které je již tradičně nazváno Asphalt. Osmička má podtitul Airborne a dočkáte se opět vysokých rychlostí, povedené grafiky a nově také spousty akrobatických kousků. Vybírat můžete ze 47 různých automobilů, které můžete prohánět na devíti různých mapách. Jde například o Benátky, Londýn, poušť Nevada, Alpy či Tokio. Dostalo se také na oblíbený multiplayer.

TIP! Recenze Asphalt 8 – Airborne - se zuřivou rychlostí

Asphalt 8: Airborne - obrázky z iOS verze

Doposud jste při zájmu o Asphalt 8: Airborne museli zaplatit poměrně nízkou částku. Pokud jste i proto hru opomíjeli, nyní již nemusíte. Gameloft hru zcela osvobodil od poplatků a je ke stažení zdarma. Dobrou zprávu máme i pro majitele telefonů s Windows Phone 8. Na tuto platformu by osmý díl série Asphalt měl dorazit v průběhu tohoto měsíce.

Stáhnout Asphalt 8: Airborne

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Milhi
Už od včeráááááá ;) Asi zamrzí ty co koupili. Dalo se čekat jako 7ka.
AppleMichal
Věrnost se vyplácí ;)
apobj
Bych rad vydel kde jako zadarmo,, jen cheaty,tipy,atd ale samotna hra,,nic,,
Pred chvili jsem zkousrl a hledal,,,
Android,,
apobj
Aha,, hlasi to ze,, zařízení neni podporovano.. tak nic...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze