iPhone 5c s čtečkou otisků prstů neexistuje (aktualizováno)

Web 9to5Mac, který fotografii údajného iPhonu 5c s čtečkou otisků prstů odhalil, informoval o tom, že se ve skutečnosti o žádný nový telefon nejedná.

Aktualizováno 24 . 5. 2015 v 12:30 hod.

Celou věc na pravou míru uvedl nejmenovaný zdroj serveru 9to5Mac, který vypověděl, že si tentokrát s fotografií Apple vyhrál více, než bylo zdrávo, a proto vznikl iPhone 5c se čtečkou otisků prstů. Na stránkách Applu si pak můžete všimnout, že obrázek je již opraven a nachází se na něm klasický iPhone 5c.

Původní zpráva z 24. 5. 2015 v 10:20 hod.

Apple si dával na úniky svých připravovaných zařízení velký pozor. Tak tomu alespoň bylo za Steva Jobse. Nyní už se mu to tolik nedaří, nebo dařit nechce, a většina zařízení je odhalena dříve, než jsou představena.

iPhone 6c macrumors
Tento snímek Apple nahrál na své oficiální stránky

Telefon na oficiálním obrázku vypadá velice podobně jako iPhone 5c, avšak má jednu věc navíc. Na telefonu je jasně viditelný senzor otisků prstů v domovském tlačítku, který iPhone 5c postrádá. Otázku ovšem zůstává, zda je obrázek prostě špatně vykreslen grafikem Applu, či jde opravdu o nový model iPhonu. Spekuluje se, že by to mohl být následovník barevného, již zmiňovaného modelu 5c.

Zdroje: macrumors.com, gsmarena.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
l
Proč ne, kupce by si to jistě našlo, a to zrovna ne málo.
Lukáš
Neunikl a jste jedni z posledních co na tuto kachnu skočily, všude jinde už to stáhli s vysvětlením, že si Apple prostě upravil telefon aby mu hezky zapadl do toho docku. Jinak je hezký a kdyby nebyl předražený jako všechny iphony a hlavně byl reálný, tak bych si ho klidně koupil.
Michal
Nemyslíte 6c?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze