Apple prozradil dalších několik detailů o hodinkách Watch

7

Chytré hodinky od Applu se do prodeje dostanou začátkem roku 2015. K dispozici bude hned několik variant. Například sportovní, klasické a luxusní. Výrobce však mnoho informací stále tají. Nyní však zveřejnil další část skládačky.

Na nové stránce pro hodinky Apple Watch, kterou nazval Timekeeping, se nachází hned několik informací. Vše se však točí zejména kolem designu prostředí a samotného zobrazení hodin. Budete si moci vybírat z nepřeberného množství watchfaces (vzhledů ciferníku). Nastavit bude možné i přesnost, s jakou chcete znát čas a sekundy nebude nejmenší jednotkou. Apple se tak ne nadarmo chlubí, že Watch mají být opravdu velmi přesnými hodinkami.

Apple Watch
Apple Watch – možnosti různých ciferníků

Nechybí ani rozebrání dalších aplikací, které zobrazují světový čas, fáze měsíce, počasí či kalendář. Samozřejmě nebudou chybět stopky či minutka a opět jak jinak s možností volitelného vzhledu. Na své si tak přijdou zastánci digitálních čísel, tak klasiky s ručičkami. Samozřejmostí je fitness aplikace, která bude měřit vzdálenost, kroky, vaše tempo či spálené kalorie. Nechybí měřič srdečního tepu a přes GPS, to se však bude nacházet jen ve spárovaném iPhonu, budete mít přehled i o své trase.

Zdroje: apple.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Mato
Cena 1000€
Jirka.S
Tak stále zůstanu věrný svým sw2 :-). Cenu radši ani nechci vidět, ale stejně se to bude prodávat jak housky na krámě, je to přece Apple :-D
Xwert Is
Xwert Is
Nemôžem si pomôcť ale dizajn tých hodiniek mi pripomína strašne http://www.hamariweb.com/mobiles/LargeImages/1205_01.jpg
resp displej a okolie ...
Mrdumbs
Absolútne pointless rovnako ako všetky smartwatches.. Neexistuje jediný racionálny dôvod toto používať.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze