Apple připravuje aplikaci, která vám ušetří cestu do servisu

3

Když se potýkáte s nějakým problémem na mobilu nebo tabletu, nemusí to být vždy jednoduché a méně zkušení uživatelé se nevyhnou cestě do obchodu nebo servisu. Ta ale bývá často zbytečné, protože by problémová situace šla řešit na dálku. Apple proto pracuje na aplikaci, která usnadní řešení problémů s telefony, tablety i počítači.

Informace jsou prozatím neoficiální a pocházejí z rozsáhlého úniku screeshotů z této aplikace. Už nyní je ale jasné, že použití aplikace bude svázané s Apple ID, což znamená, že protistrana dostane maximum údajů o vašem zařízení, což by mělo celý proces značně zjednodušit.

Než navštívíte servis...

Pomoci aplikace pak budete moci chatovat s technickou podporou, objednat si schůzku v obchodě anebo odeslání zařízení na servis. V nabídce budou také manuály a další informace týkající se zařízení, to pro případ, že byste se problém nejdříve rozhodli řešit sami.

Zatím není jisté, kdy bude aplikace nabídnuta zákazníkům. Také je pravděpodobné, že pro ni bude platit nějaké regionální omezení.

Zdroje: uswitch.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Nedivím se, kdysi jednoduché iOS, i pro dítě co vidí mobilní telefon poprvé, se z něj stalo vratké monstrum, které je pomalu pochybné samo sobě. Sto let stejně vypadající systém s křečovitě prodělanými změnami se hroutí jako nemohoucí stařec. Jsem velice zvědav co přinese iOS10, dnes už sice jako pouhý pozorovatel, který neunesl všechny ty patálie které si na sebe iOS ušil a všechny hračky s tímto systémem prodal. Jakožto někdo kdo sdílel stejný smysl pro detail jako Apple je z jeho nynějšího počínání velice zklamán :-/
ANO
Cili zcela obycejna vzdalena pomoc servisu jak ji zname z Windows.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze