Apple levnější iPhone neplánuje, tvrdí Phil Schiller

6

Před několika dny na internetu opět ožily spekulace, že by Apple přeci jen mohl pracovat na menším a především levnějším iPhonu. To však popřel senior viceprezident pro marketing Applu Phil Schiller.

V podstatě od samého počátku iPhonu se opakovaně spekuluje o tom, zda Apple náhodou nechystá levnější alternativu, která by dokázala konkurovat záplavám levných Androidů. Poslední vlna spekulací se zvedla před několika dny. Tentokrát však všechny hlasy rychle utichly, neboť se na tuto otázku vyjádřil Phil Schiller, senior viceprezident pro marketing Apple. V rozhovoru řekl: „I přes velkou popularitu levných chytrých telefonů, Apple žádný levnější model do budoucna neplánuje“.

Phil Schiller

Zdánlivě to vypadá, že je definitivně konec všem nadějím. Na druhou stranu víme, že Apple časem svá stanoviska dokáže přehodnotit. Vzpomeňme na Steva Jobse, který při zahájení prodeje iPadu tvrdil, že sedmipalcovou verzi Apple nikdy prodávat nebude. Po pár letech došlo ke změně a loni jsme se dočkali iPadu mini se 7,9 palcovým displejem.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
Nie tak celkom, strácate sa v preklade. Povedal že nebudú dodávať lacný iPhone. Nevravel nič o lacnejšom iPhone. Lacnejší iPhone nie je to isté ako lacný iPhone.
.....
Matematicky je 7,9 palcov zaokruhlene 8 palcov. Od siedmych to ma daleko. Ak by sme to zaokruhlili, tak 7palcovy tablet nemaju :)
Jarda
Prosim tě,běž "okouzlovat" svojí znalostí angličtiny na slovenské fórum a nebo rovnou na Slovensko ty chalan.
Exerti
A iPon to nieje iPab ci ako to je? vy experti na japple

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze