Apple letos chystá 3 iPhony: jeden bude mít 4palcový displej

48

Sotva jsme si zvykli na to, že současný iPhone nese číslovku 6, tak se začínají objevovat informace o letošní verzi jablečného telefonu. Ten má být dostupný dokonce ve třech variantách, z čehož jedna má mít klasickou 4palcovou úhlopříčku.

Apple iPhoneApple iPhone (3,5"), iPhone 4 (4"), iPhone 6 (4,7") a iPhone 6 Plus (5,5")

TIP: Bill Gates říká: „Steve Jobs byl jiná liga“

Je to již několik let, co Steve Jobs řekl, že telefony s větší než 4palcovou úhlopříčkou, jsou zbytečné. Vloni ale společnost Apple porušila toto nepsané pravidlo svého bývalého ředitele a představila nejenom iPhone s větším displejem, ale uvedla rovnou dvě varianty, a to 4,7palcovou a 5,5palcovou. Letos se ale společnost pravděpodobně vrátí do zajetých kolejí a má nabízet i 4palcový model. Novinky mají nést název iPhone 6S, iPhone 6S Plus a 4palcový model má nést název iPhone 6C, což naznačuje zařazení do nižší sféry a telefon má pohánět současný Apple A8 procesor, ne chystaný Apple A9, který uvidíme v 6S a 6S Plus.

Zdroje: digitimes.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Antonin Panek
Antonin Panek
Krok správným směrem, já jsem teď s 4" iPhonem nadmíru spokojen.
Skvěle se ovládá jednou rukou a to od telefonu očekávám.

Na filmy, hraní her mám tablet s Win 8.1 popř. herní PC s i7 a pořádnou grafikou.
Jirka
Mám 5S a doufám, že mi dlouho vydrží. Ohíbací krám v podobě 6+ s vystouplou čočkou i jeho menší variantu fakt nechci.
Jirka.S
Prostě jediný výrobce který vyrábí svoji zmenšenou vlajkovou loď bez jakýchkoliv kompromisu je prostě Sony se svou řadou compact. Každý výrobce vždy svou compact verzi něčím ochudí nebo tam dá starší hw apod.
Patrick
To by bolo super, mám iPhone 5s a prestup na väčší telefón neplánujem, 4" mi úplne postačuje. Mal som už aj väčší mobil, ale vyhovuje mi najviac uhlopriečka iPhone-u 5s. :) Jasné, je to pohodlnejšie na prehliadanie webu, ale nato predsa mám iPad a nepotrebujem zo sebou ťahať nejakú 5,5" kravu :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze