Apple iPhone bude v ČR začátkem října, představí se 12. září

4

V září nás čeká oficiální představení nové generace iPhonu, což sice zatím nebylo oficiálně potvrzeno Applem, je to však téměř jisté. Nejspekulovanějším datem pro odhalení bylo zatím 12. září, web iMore pak odhalil, že začátek prodeje se plánuje na 21. září. Ty samé zdroje nyní poukazují i na předobjednávky.

Ty jdou ruku v ruce se spekulovaným datem vydání a jejich start byl zdroji stanoven na 12. září letošního roku, minimálně tedy pro území USA. To znamená, že předobjednávky iPhonu 5 začnou v den jeho odhalení.

Koncepty a předpokládaný vzhled nového iPhonu

Nás ale mnohem více zajímá druhá vlna prodejů, která bude směrovat do Evropy, a tedy i České republiky. U nás by se mohl nový iPhone objevit 5. října, tedy dva týdny po světové premiéře, což opět sedí. Podobně tomu totiž bylo vždy i v minulosti. Veškeré informace podle všeho pramení ze zdrojů, které již dříve zveřejňovaly pravdivé informace o iPhonech. Těšíte se na nový iPhone 5? Co podle vás přinese?

TIP: Nezapomeňte se podívat na základní desku nového iPhonu a přečíst si další informace .

Zdroje: imore.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
roman
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Katka
Huraaaaaaaaa jeste jednou....uz se nemuzu dockat....Byla jsem hodne dlouho ANTI-APPLOVA...ale od te doby co mam iPhone 4 ( 6/2011 ) jsem si nejdrive musela zvykat, ale uz bych ho nevymenila a uz se nemuzu noveho iPhone 5 dockat....at si kdo chce co chce rika...
Martin
Já jsem po pravdě hodně zvědavej jakej bude iPhone5 začínal jsem na verzi 3G před 4rokama když se začala prodávat v ČR postupně jsem došel až na verzi 4S a musím říct že mě docela zaskočila za at.1 změna výšky telefonu a taky změna konektoru pokud to tak doopravdy bude jelikož za ty 4 roky mám už docela dost příslušenství které mě vždy funkovalo na všech modelech a ted to můžu vše vyhodit to u mě apple má velké mínus
JOsh

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze