Apple chystá tiskovku: bude se týkat chytrých hodinek Watch

11

Americký Apple se plně soustředí na nástup svých prvních chytrých hodinek. Před spuštěním prodeje si proto připravil tiskovou konferenci, na kterém zřejmě prozradí zbývající detaily ohledně Apple Watch.

Chytré hodinky Apple Watch byly představeny již v září loňského roku. Od té doby nám brzy uplyne již půl roku a případní zájemci na hodinky stále čekají. Připomeňme, že Apple připravil rovnou dvě verze hodinek lišící se velikostí. V každém případě se párují skrze Bluetooth 4.0 a spojí se s vaším iPhonem. 1,5palcový displej je pak poměrně jemný. Dle posledních informací bude prodej zahájen v průběhu dubna.

Apple Watch

Apple si ještě před zahájením prodeje připravil tiskovou konferenci, která se bude zřejmě věnovat výhradně Apple Watch. Měli bychom se dozvědět další detaily a velmi pravděpodobně dojde také k oznámení přesné dostupnosti na trzích po celém světě. Tisková konference pořádaná v San Franciscu proběhne už v pondělí 9. března. Apple opět plánuje konferenci živě přenášet, avšak opět pouze na Apple zařízeních.

Technické parametry Apple Watch 42 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 36,4 × 12,6 mm, 50 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,65" (312 × 390 px), tvar: hranatý
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetApple A4,
Paměťvnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor250 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostleden 2016,

Zdroje: apple.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Yeti se blíží...
Alfonz
Myslíte že to bude revolúcia čo sa týka smartwarch? Pre mňa určite áno
Inzerce
Sleva pro všechny seniory! Ke každému mobilnímu telefonu pro seniory u nás naslouchátko zdarma! Za speciální cenu do konce února. Pospěšte si!
www.povolte.diskuzi.na.mobilenetu.jen.registrovanym.kurva.cz
Adam
Mozna jsou apple watch zbytecnost ale ja si je zcela jiste koupim ihned jak se objevi na trhu. Bude to dalsi skveli kousek do meho ekosystemu :) A vy ostatni muzete hatovat jak chcete kdyz na to nemate.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze